Din kundvagn är tom

Supra

SUPRA är en svenska tillverkare som har gjort kablar i över 30 år. SUPRA har gjort sig kända genom att tillverka högkvalitativa produkter med bra byggkvalitet för rimliga priser. De har vunnit otaliga priser i press för sina goda kvalitet. SUPRAs filosofi är "no nonsense design", de sysslar med andra ord inte med flashig design och hokus pokus utan svensk kvalitet och funktion rakt igenom. För att säkerställa kvaliteten tillverkas Supras egna produkter i en fabrik i Ljungskile, Sverige.

Supra


Senaste produkterna från Supra!

Här hittar du nyheterna från Supra.Supra Kablar

Här köper du Supra kablar, allt från HDMI till HDMI-kabel, högtalarkabel, RCA-kablar subwoofer-kablar och optiska toslinkkablar. Det finns alltid ett gratis fraktalternativ när du köper Supra-kablar från Hembiobutiken.Supra Tillbehör

Supra strömfilter, banankontakter och nätkontakter. Supra garanterar bra uppkoppling.Supra System/Paket

Supra är anpassningsbara och vi på Hembiobutiken erbjuder specialtillverkning på deras högtalarkablar.Supra Hörlurar

Supra tillverkar även prisvärda in-ear lurar med bra byggkvalitet.Supra Vinyl

Några av våra Supra Vinyl

Professionella tester av Supra produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Supra produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Supra NiTRO-X Hybrid ANC
Ljud & Bild 2022/10
"Jag har haft på mig Nitro-X Hybrid ANC på flygplan vid ett par tillfällen och brusreduceringen gör ett bra jobb med att ta bort oväsen. Faktiskt bättre än jag f ..."
Läs hela testet »

Supra Nitro-X2
Ljud & Bild 2019/11
"SUPRA slår till igen med en ännu bättre version av våra gamla favoriter... För två år sedan blåste SUPRA strumporna av oss med sin första trådlösa modell. Vi ..."
Läs hela testet »
Ljud & Bild 2019/9
"SUPRA slår till igen med en ännu bättre version av våra gamla favoriter... För två år sedan blåste SUPRA strumporna av oss med sin första trådlösa modell. Vi ha ..."
Läs hela testet »
 Visa fler tester

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Supra. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...