Din kundvagn är tom

StormAudio

StormAudio är en fransk leverantör och tillverkare av ljudprodukter i High-End segmentet som specialiserar sig på AV-försteg/processorer och slutsteg för avancerade och påkostade hembiosystem. Företaget grundades 2016 och har sitt huvudkontor i Saint-Herblain - Frankrike samt är representerade i mer än 30 länder worldwide.

Företaget är känt för sin ljudprestanda och avancerade teknologi där mycket omsorg läggs på detaljer för att leverera en oöverträffad surroundupplevelse som få andra tillverkare kan mäta sig med.

StormAudio har alltid legat i framkant vid utvecklingen av ljudformat och var t.ex en nära samarbetspartner till Auro Technologies vid utvecklingen av ljudformatet Auro 11.1 för hemmabruk.

Under årens lopp har företaget ändrat sin filosofi, dock fortfarande med grundidén om att leverera en oöverträffad ljudupplevelse. Genom feedback från både slutkunder och installatörer har StormAudio arbetat hårt för att ta fram flexibla, skalbara och framtidssäkrade produkter för att kunna ge sina kunder möjlighet att själv välja vilket eller vilka objektbaserade ljudformat de vill använda sig av.

StormAudio använder sig av det svenska kalibreringsystemet Dirac Live och är dessutom den första tillverkare som har tillgång till Dirac Live ART (Active Room Treatment). ART kalibrerar alla dina högtalare som ett enhetligt system och använder varje enskild högtalare för att effektivt reducera rummets påverkan av ljudet och eliminera bumlig bas, vilket ger ett perfekt ljudmatchat system.Senaste produkterna från StormAudio!

Här hittar du nyheterna från StormAudio.StormAudio Förstärkare

Några av våra StormAudio Förstärkare


Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från StormAudio. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...