Din kundvagn är tom

Speakercraft

Vi är auktoriserade återförsäljare av svenska Speakercraft vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Speakercraft började som en Hi-Fi återförsäljare i Riverside, USA, 1976. Efter flera förfrågningar om inbyggt ljud i husbilar konstruerade de sina första prototyper och från där bar det av till att börja göra inbyggnadshögtalare. Till en början konstruerade och sålde man OEM högtalare till en rad stora namn i branchen som tex Bang & Olufsen, Klipsch, Sonance, JBL och Polk Audio. På senare år har de lanserat högtalare under eget namn och tillhör nu en av de största tillverkarna för Inwall produkter.

Speakercraft


Senaste produkterna från Speakercraft!

Här hittar du nyheterna från Speakercraft.Speakercraft Högtalare

Speackecraft har både kvalitativa in-wall och in-ceilinghögtalare, för infällnad av vägg respektive tak. För en seriös Atmos-anläggning är Speakcraft ett självklart val.Speakercraft Tillbehör

Speakercraft tillbehör för utvalda Speakercraft-produkter


Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Speakercraft. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...