Din kundvagn är tom

Sennheiser

Vi är auktoriserade återförsäljare av Sennheiser vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Sennheiser har i över 65 år utvecklat och tillverkat audio-produkter. Sedan starten 1945, och deras första mikrofon tillverkad på licens 1946 för Siemens, har företaget gått sin egen väg. Året efter började man producera mikrofonen DM2 efter egna lösningar och strax hade man utökat sin portfolio till förstärkare och för-förstärkare.

Tjugo år efter starten presenterade man Philharmonic, det första hifi-systemet med aktiva högtalare och snart efteråt gjorde man stor succé med med världens första öppna hörlurar, HD414. Sony nappade på konceptet och köpte licensen och några år senare dök de upp i deras första Walkman.

De senaste 30 åren har Sennheiser haft enorma framgångar inom musikbranschen och professionell audio såväl som skapat nya standarder för hur hörlurar ska låta. Idag är de en av hörlursbranschens största aktörer och har ett stort utbud både i instegsnivå och i de absoluta toppskikten.

Sennheiser


Senaste produkterna från Sennheiser!

Här hittar du nyheterna från Sennheiser.Sennheiser Soundbars

Några av våra Sennheiser SoundbarsSennheiser Subwoofers

Några av våra Sennheiser SubwoofersSennheiser Tillbehör

Några av våra Sennheiser TillbehörSennheiser Hörlurar

Sennheisers hörlurar är erkänt ett av de bästa alternativen på hörlursmarknaden idag oavsett prisnivå. Smidiga inear-lurar till riktiga hi-end audiofillurar med matchande elektronik till. Det här är ljud som inte bara hörs utan känns rakt in i själen.


Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Sennheiser. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...