Din kundvagn är tom

Roberts Radio

Roberts Radio är ett engelskt företag som grundades redan 1932 av vännerna Harry Roberts och Leslie Bidmead. Alla deras portabla radios byggdes för hand med en ganska blygsam produktion på tre apparater i veckan. Idag är Roberts Radio en av Englands ledande producenter av portabla radios där grundarens ursprungsfilosofi lever kvar; kompromissa aldrig med kvalitén och fortsätt tänj gränserna.Senaste produkterna från Roberts Radio!

Här hittar du nyheterna från Roberts Radio.Roberts Radio Bluetooth högtalare

Några av våra Roberts Radio Bluetooth högtalareRoberts Radio Vinyl

Några av våra Roberts Radio VinylRoberts Radio Tillbehör

Några av våra Roberts Radio Tillbehör

Professionella tester av Roberts Radio produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Roberts Radio produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Roberts Radio Revival Petite
What Hi-Fi? 2023/10
"For anyone looking for a reliable Bluetooth speaker with DAB and FM radio that you can throw into a bag and know that it’ll last throughout the afternoon and lo ..."
Läs hela testet »

Roberts Radio Stream 94L Smart Radio
What Hi-Fi? 2023/10
"The new Stream 94L remains a smart, well-featured and great-sounding radio at this price. Highly recommended."
Läs hela testet »

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Roberts Radio. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...