Din kundvagn är tom

REL

Vi är auktoriserade återförsäljare av REL vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

REL Acoustics grundades 1990 av Richard Edmund Lord i Bridgend, Wales. Sugen på att göra nånting bättre än de flesta andra subwoofers på konsumentmarknaden påbörjade han arbetet med att göra egna s.k "bass systems". Ryktet spred sig och folk började prata om nåt nytt på marknaden där det var mer fokus på att skapa basljud som försvann in i musiken istället för att förstärka så mycket som möjligt av den lågfrekventa signalen. REL påbörjade sin era med högnivå-kopplingar till förstärkare och under mitten av 2000-talet hade man kommit ännu längre i produktionsutvecklingen då man insåg att man kunde kombinera det hyllade bas-ljudet med modern design, rejälare byggkvalité och bättre elektronik. Idag är de väl kända för sin breda produktportfölj, musikaliska egenskaper, och ett unikt tillvägagångssätt till design och basåtergivning.

REL


Senaste produkterna från REL!

Här hittar du nyheterna från REL.REL Tillbehör

RELs tillbehör är framtagna till deras subwoofers för tex trådlös anslutningREL Subwoofers

REL subwoofers kännetecknas av en fantastisk musikalisk prestanda. Tidlös design där vi hittar ruskigt bra subwoofers i alla prisklasser och som t.o.m kan göras trådlösa


Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från REL. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...