Din kundvagn är tom

Reavon

Reavon är en fransk tillverkare av UHD-spelare. De har anammat målet att skapa världens bästa UHD-spelare och har gedigen branscherfarenhet från tidigare uppdrag. Reavon har på kort tid fått uppmärksamhet och belönats för detta arbete genom EISA-award utmärkelse för deras spelare.Senaste produkterna från Reavon!

Här hittar du nyheterna från Reavon.Reavon Blu-Ray/Mediaspelare

Några av våra Reavon Blu-Ray/Mediaspelare

Professionella tester av Reavon produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Reavon produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Reavon UBR-X200
EISA Awards 2021/8
"Reavons UBR-X200 är en universalspelare för hemmabiounderhållning med uppspelning av Ultra HD Blu-ray, DVD, CD, SACD och DVD-Audio-skivor, plus högupplösta musi ..."
Läs hela testet »

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Reavon. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...