Din kundvagn är tom

Pro-Ject Audio

Österrikiska Pro-Ject är ett av de ledande företagen inom vinyl och erbjuder ett brett sortiment av spelare och tillbehör för att tillfredställa vinylälskare oavsett prisnivå. Bolaget har en rik historia som sträcker sig mer än 50 år tillbaka i tiden där skivspelare har designats och tillverkats i deras egna fabrik som ligger några mil öst om Prag, Tjeckien. Fabriken har ett nära samarbete med huvudkontoret i Wien och är en av de mest effektiva anläggningarna i landet med noggrann och effektiv produktion av skivspelare och tillhörande komponenter.

Pro-Ject Audio


Senaste produkterna från Pro-Ject Audio!

Här hittar du nyheterna från Pro-Ject Audio.Pro-Ject Audio Vinyl

Pro-jects vinylsortiment är stort. Förutom fantastiska spelare hittar vi all kringutrustning som gör det hela lite roligare att snurra skivor igen. Matchande RIAA-steg, tillbehör och snygga vinylhyllor tar fram det bästa från vinylsamlingen!Pro-Ject Audio System/Paket

Några av våra Pro-Ject Audio System/PaketPro-Ject Audio Förstärkare

Några av våra Pro-Ject Audio FörstärkarePro-Ject Audio Blu-Ray/Mediaspelare

Några av våra Pro-Ject Audio Blu-Ray/MediaspelarePro-Ject Audio Tillbehör

Några av våra Pro-Ject Audio TillbehörPro-Ject Audio Kablar

Några av våra Pro-Ject Audio Kablar

Professionella tester av Pro-Ject Audio produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Pro-Ject Audio produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Pro-Ject Audio Debut PRO
EISA Awards 2021/8
"Den lanserades för att fira bolagets 30-årsjubileum och den här mycket förfinade versionen av Pro-Jects instegsspelare har verkligen fått en hel rad förbättring ..."
Läs hela testet »

Pro-Ject Audio Stream Box S2 Ultra
EISA Awards 2018/8
"Does the world really need another streamer? Perhaps not, but the Stream Box S2 Ultra offers so much more. Think of it as a powerful network bridge that routes ..."
Läs hela testet »

Pro-Ject Audio Pre Box S2 Digital
EISA Awards 2017/9
"This petite box shows that – in the world of digital audio – less can be more. Its long list of features includes full preamp functionality and the latest ESS S ..."
Läs hela testet »

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Pro-Ject Audio. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...