Din kundvagn är tom

Philips

Vi är auktoriserade återförsäljare av Philips vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Philips har en rik historia och har genom åren forskat, utvecklat och gett oss innovationer inom flera olika produktgrupper. Redan 1891 grundades bolaget av Gerard Philips och hans far Frederik i Eindhoven, Nederländerna. Året därpå anslöt brodern Anton Philips som var en duktig affärsman och tillsammans lyckades de bli en av de största tillverkarna av glödlampor i världen. När den industriella revolutionen bröt ut i början av 1900-talet var man snabbt ute inom röntgen - och radioteknik där fler och fler uppfinningar hittade dagens ljus och berikade människors liv. I snart ett sekel har man stärkt sitt varumärke och har varit med och skapat många banbrytande uppfinningar som röntgen, kompaktkassetter och CD-skivan.

Philips


Senaste produkterna från Philips!

Här hittar du nyheterna från Philips.Philips Belysning

Philips belysning är idag en av bolagets största verksamheter där vi hittar allt från enklare lysrör och glödlampor till patenterade "ljus surround"-teknologier som kan paras ihop med deras TV-apparater.Philips System/Paket

Några av våra Philips System/PaketPhilips Hörlurar

Philips hörlurar finns i alla möjliga olika varianter. Enklare in-ear, trådlösa med brusreducering, eller kraftigare hifi-lurar för dem som älskar att sitta hemma och lyssna på musik i lugn och ro!Philips Högtalare

Några av våra Philips HögtalarePhilips Bluetooth högtalare

Philips portabla högtalare är enkla att använda och ger ett krispigt ljudPhilips TV-apparater

Philips TV-apparater har alltid varit populära modeller. Glasklar skärpa med patenterad Ambilight-teknik för en större och mer levande bild. Här hittar vi allt från mindre TV-apparater till husvagnen eller semesterstugan, till större 4K Ultra HD-skärmar för en kristallklar bildkvalitet

Professionella tester av Philips produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Philips produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Philips 55PUS8807/12 The One 55-tums 4K UHD TV
EISA Awards 2022/23
"Även benämnd av sin tillverkare Philips som ”The One” tar sig denna 55-tums LED-upplysta LCD-TV an utmaningen att ta allsidig film-, TV- och spelunderhållning t ..."
Läs hela testet »

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Philips. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...