Din kundvagn är tom

Parasound

Grundat år 1981 av Richard Schram i San Francisco, USA, har Parasound fast etablerat sig som en framstående tillverkare inom high-end audioutrustning. Parasound har med sitt fokus på noggrann teknologisk forskning och utveckling, skapat en lång rad av prisbelönta produkter som älskas av både audiofiler och professionella användare över hela världen.

Genom åren har företaget blivit synonymt med exceptionell ljudkvalitet, och detta kan spåras till deras oavkortade engagemang för att använda endast de bästa komponenterna i sina produkter. Deras samarbete med den legendariska ljudingenjören John Curl har resulterat i skapandet av några av de mest respekterade och beundrade audioprodukterna på marknaden, kända för sin ljudklarhet och dynamiska prestanda.

Parasounds produktserie inkluderar en rad imponerande komponenter, såsom:

Halo Series: En premiumserie som står ut för sin suveräna ljudkvalitet och otroliga konstruktionskvalitet. Denna serie är resultatet av omfattande forskning och utveckling och inkluderar några av de bästa ljudprodukterna i branschen.
ZoneMaster Series: Denna serie erbjuder flexibla multiroom-lösningar utan att kompromissa med ljudkvaliteten. Perfekt för moderna hem som kräver högkvalitativt ljud i flera rum samtidigt.
NewClassic Series: Denna serie förenar klassisk design med modern teknologi för att erbjuda pålitliga och kraftfulla ljudprodukter till ett överkomligt pris.

Parasound lägger även stort fokus på miljövänlighet, med en rad energieffektiva lösningar och komponenter som säkerställer att deras produkter inte bara levererar exceptionellt ljud utan också respekterar miljön.

Om du söker ljudutrustning som levererar både på kvalitet och prestanda, är Parasound det självklara valet. Med en lång historia av innovation och kvalitet, är Parasound det föredragna valet för alla som söker det bästa inom ljudteknik.Senaste produkterna från Parasound!

Här hittar du nyheterna från Parasound.Parasound Förstärkare

Några av våra Parasound Förstärkare


Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Parasound. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...