Din kundvagn är tom

Panasonic

Vi är auktoriserade återförsäljare av svenska Panasonic vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Panasonic Corporation, tidigare känt som Matsushita Electric Industrial Co.Ltd är ett multinationellt japanskt elektronik-företag med huvudkontor i Osaka, Japan. Bolaget grundades redan 1918 och har blivit en av de stora japanska elektronikföretagen tillsammans med Sharp, Sony och Toshiba. Grundaren, Konosuke Matsushita, påbörjade karriären genom att tillverka dubbelsidiga lampsocklar. Efter andra världskrigets slut omgrupperade företaget och var snabbt ute med att tillverka och leverera radioapparater såväl som cyklar. Matsushitas svåger, Toshio Iue, grundade vid denna tid Sanyo som blev en konkurrent till Panasonic fram till december 2009 då Panasonic erbjöd 400 miljarder yen för att bli aktiemajoritetsägare (50.2 %) i bolaget. Genom årens gång har Panasonic gjort sig ett stort namn och varit med i utvecklingen av videokameror, TV-apparater, stereo-komponenter och DVD-spelare samtidigt som man producerar elektroniska produkter under flera andra varumärken som JVC, Technics och Sanyo.

Panasonic


Senaste produkterna från Panasonic!

Här hittar du nyheterna från Panasonic.Panasonic Blu-Ray/Mediaspelare

Kvalitativa spelare för Blu-ray. Panasonic har nyligen gjort skallvågar inom hembio tack vare sin UB900, en av världens enda 4K Ultra HD Blu-rayspelare på konsumentnivå.Panasonic System/Paket

Panasonics stereopaket och mikrosystemPanasonic Bluetooth högtalare

Några av våra Panasonic Bluetooth högtalarePanasonic TV-apparater

Panasonics TV-apparater är välkända för sin kvalitet. Panasonic OLED TV ger otrolig bildkvalitet och söker du en prisvärd TV har Panasonic LED TV till bra priser. Här köper du ett brett sortiment av Panasonics testvinnande TV-apparater till bra pris och med lång garanti. Vi demonstrerar aktivt dessa i våra butiker, besök oss idag för en demonstration!

Professionella tester av Panasonic produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Panasonic produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Panasonic DP-UB820
Ljud & Bild 2019/1
"Panasonic DP-UB820 ger dig full kontroll över filmupplevelsen, och ljud- och videokvaliteten får maxpoäng. Helt klart ett fynd!"
Läs hela testet »
Avforums 2018/12
"The Panasonic DP-UB820EB is an excellent 4K Ultra HD Blu-ray player that is nicely designed and well put-together"
Läs hela testet »
 Visa fler tester

Panasonic DP-UB9000EG1
Home Cinema Choice 2018/12
"The DP-UB9000 is the 4K Blu-ray player AV-hedz have been waiting for. With multi-HDR support and a build Arnie would be proud of, this is a home cinema dream ma ..."
Läs hela testet »
Ljud & Bild 2018/12
"Panasonic DP-UB9000 har allt som behövs för att göra filmupplevelsen fulländad. Och det gör ju ingenting att den är byggd som en stridsvagn!"
Läs hela testet »
EISA Awards 2018/9
"Panasonic adds to its illustrious Blu-ray history with the DP-UB9000 disc-spinner, a gloriously engineered high-end machine"
Läs hela testet »
Avforums 2018/10
"The Panasonic DP-UB9000 is a fantastic 4K Ultra HD Blu-ray player. It's beautifully designed, incredibly well made, and boasts state-of-the-art video features"
Läs hela testet »
What Hi-Fi? 2018/9
"We haven’t come across many Blu-ray players that allow the 4K disc format to look and sound this spectacular"
Läs hela testet »
 Visa fler tester

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Panasonic. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...