Din kundvagn är tom

Optoma

Vi är auktoriserade återförsäljare av svenska Optoma vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Silicon Valley-baserade Optoma har sedan 1995 växt till att bli ett av de största namnen på projektormarknaden. De är idag världsledande när det kommer till DLP-teknik inom både utbildnings, business och hembio och ligger i täten även när det gäller 1080p-projektorer generellt.

Utöver projektorer har de även tagit fram produkter för belysning och ett nytt koncept för energisnåla LED-baserade gatlampor. Trots sin marknadsposition har företaget idag bara runt 200 anställda.

Optoma


Senaste produkterna från Optoma!

Här hittar du nyheterna från Optoma.Optoma Tillbehör

Några av våra Optoma TillbehörOptoma Projektorer

Optomas sortiment täcker hela spektrumet. Oavsett om du letar efter en smidig short throw-projektor eller en kraftig DLP kanon har Optoma lösningen.


Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Optoma. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...