Din kundvagn är tom

Onkyo

Vi är auktoriserade återförsäljare av svenska Onkyo vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Onkyo startades så tidigt som 1946 under namnet Osaka Denki Onkyo K.K. Under märket Onkyo finns även Integra och Integra Research Divisons. Företaget startade som en innovatör och blev snabbt ett starkt varumärke att räkna med. På 70-talet blev märket känt för sina recievers och på 80-talet fortsatte de med bland annat kassettbandspelare, skivspelare, radioapparater som mottogs med mycket god kritik. Idag är de framförallt kända för sina välutrustade hembiorecievers, men fortsätter visa framfötterna med elektronikinnovationer inom såväl hembio som hifi!Senaste produkterna från Onkyo!

Här hittar du nyheterna från Onkyo.Onkyo Blu-Ray/Mediaspelare

Några av våra Onkyo Blu-Ray/MediaspelareOnkyo Förstärkare

Några av våra Onkyo Förstärkare

Professionella tester av Onkyo produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Onkyo produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Onkyo TX-8270
Ljud & Bild 2019/5
"Om du vill ha allt från hemmabioreceivern men bara behöver bara två kanaler så heter lösningen Onkyo."
Läs hela testet »

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Onkyo. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...