Din kundvagn är tom

NuPrime

Nuprime Audio är en tillverkare av högkvalitativa ljudkomponenter för hemma- och professionell användning. Företaget grundades 2014 och har sitt huvudkontor i Taiwan.

Nuprime Audio har som målsättning att erbjuda produkter med hög kvalitet och prestanda, till priser som är mer överkomliga jämfört med andra premiumvarumärken. Företaget använder avancerade teknologier och material för att tillverka sina produkter, inklusive innovativa förstärkartekniker, högkvalitativa DAC:ar och högtalarelement. Företagets produkter inkluderar förstärkare, DAC:ar, hörlursförstärkare, strömkablar och musikströmningsenheter. Dessa produkter har vunnit flera utmärkelser för sin höga kvalitet och prestanda, inklusive "Product of the Year Award" från Stereophile Magazine.

Nuprime Audio är också känd för att erbjuda en hög grad av kundservice och support. Företaget arbetar aktivt med att hjälpa sina kunder att få ut det mesta av sina produkter och erbjuder omfattande garanti- och reparationspolicyer.

Med sin höga kvalitet, innovativa teknologi och överkomliga priser har Nuprime Audio etablerat sig som en betydande spelare inom ljudkomponentmarknaden, och fortsätter att leverera en högkvalitativ ljudupplevelse till användare runt om i världen.Senaste produkterna från NuPrime!

Här hittar du nyheterna från NuPrime.NuPrime Förstärkare

Några av våra NuPrime FörstärkareNuPrime System/Paket

Några av våra NuPrime System/PaketNuPrime Hörlurar

Några av våra NuPrime HörlurarNuPrime Blu-Ray/Mediaspelare

Några av våra NuPrime Blu-Ray/MediaspelareNuPrime Tillbehör

Några av våra NuPrime Tillbehör


Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från NuPrime. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...