Din kundvagn är tom

Niles

Vi är auktoriserade återförsäljare av Niles vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Niles grundades 1978 för att utveckla switchar för högtalare och förstärkare. Deras praktiska lösningar gjorde det lätt att i butik lyssna på och jämföra olika produkter. 1988 lanserade företaget sina första inbyggnadshögtalare och har sedan dess gjort många genombrott i sin forskning inom akustik och automatisering. Tack vare ett stort tekniskt intresse, och bakgrund inom både ljud och kontrollsystem, har företaget skapat många avancerade men lättanvända lösningar för multirums ljud. De är idag en ledande tillverkare av inbyggnadssystem.

Niles


Senaste produkterna från Niles!

Här hittar du nyheterna från Niles.Niles Högtalare

Några av våra högtalare från Niles. Allt i från smart designade utomhushögtalare till inbyggnadshögtalare med mycket bra ljudkvalitet.


Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Niles. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...