Din kundvagn är tom

Nakamichi

Nakamichi är ett välkänt varumärke som har specialiserat sig på ljudutrustning sedan 1948. Företaget grundades i Japan och har sedan dess etablerat sig som en ledande tillverkare av högkvalitativ ljudutrustning världen över. Nakamichi har en lång historia av innovation och teknisk expertis, med fokus på att skapa produkter som levererar en högkvalitativ ljudupplevelse. Deras produkter sträcker sig från högtalare och hörlurar till förstärkare och andra ljudkomponenter. En av Nakamichis mest kända uppfinningar är deras banbrytande kassettbandspelare som lanserades på 1970-talet. Denna produkt revolutionerade ljudindustrin med sin höga ljudkvalitet och avancerade teknik, vilket gjorde den till en av de mest eftertraktade ljudprodukterna på marknaden.Senaste produkterna från Nakamichi!

Här hittar du nyheterna från Nakamichi.Nakamichi Bilstereo

Några av våra Nakamichi BilstereoNakamichi Bluetooth högtalare

Några av våra Nakamichi Bluetooth högtalare

Professionella tester av Nakamichi produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Nakamichi produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Nakamichi Punch Black
TopHeadphone 2021/1
"TopHeadphone gör ett gediget test av Nakamichis punch och ger bland annat beröm för ljudkvalitén och codecstödet."
Läs hela testet »

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Nakamichi. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...