Din kundvagn är tom

Naim

Brittiska Naim har länge varit ett känt märke inom hi-end hifi. Alla deras produkter byggs för hand i deras egna fabrik i Salisbury och står för en exceptionell bygg-och ljudkvalitet. Bolaget grundades 1974 av Julian Vereker som var racingbilförare, entreprenör och självlärd ingenjör med en stor passion för musik. Under 60-talets glada dagar insåg han att hur undermålig ljudkvaliteten var på många av hans vänners liveframträdanden, och att han inte alls kunde uppleva samma live-känsla på sin ljudanläggning hemma. Då han inte nöjde sig med det nästbästa började han designa egna förstärkare och högtalare som senare lade grunden för en mängd ikoniska och prisvinnande hifi-produkter.Senaste produkterna från Naim!

Här hittar du nyheterna från Naim.Naim Högtalare

Några av våra Naim HögtalareNaim Tillbehör

Några av våra Naim Tillbehör

Professionella tester av Naim produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Naim produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Naim Mu-so QB 2nd Gen
What Hi-Fi? 2019/10
"Trots sina kompakta dimensioner så får du verkligen mycket för pengarna. Viktigast dock, det största prisvärdet kommer inte från funktionaliteten utan från det ..."
Läs hela testet »

Naim Mu-so 2nd Gen
TrustedReviews 2019/6
"The Mu-so 2 offers a bigger upgrade on the original Mu-so than it first appears"
Läs hela testet »
T3 Smarter Living 2019/5
"Naim Mu-so 2 review: forget Sonos, Mu-so 2nd gen is the best wireless speaker you can buy. There's increasing competition in the 'premium wireless speaker' mark ..."
Läs hela testet »
Ljud & Bild 2019/5
"Glöm alla andra. Naim Mu-so 2 sätter standarden för ljudkvalitet."
Läs hela testet »
 Visa fler tester

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Naim. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...