Din kundvagn är tom

LG

Vi är auktoriserade återförsäljare av LG vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

LG är idag en gigantisk aktör på marknaden och en av världens största leverantörer inom hemelektronik, vitvaror, mobila produkter och luftvärmepumpar. Det hela började 1958 i Korea under namnet GoldStar där affärsmannen Koo In-Hwoi fick en vision om att producera Koreas första radioapparater. Man fick snabbt blodad tand och introducerade även Koreas första telefon, TV och air conditioner under de kommande åren fram till 1995 då man bytte namn till LG Electronics. Marknaden förändrades och bolaget anpassade sin affärsidé om att bli en ordentlig konkurrent globalt. Med fokus på att hitta innovativa produkter är LG idag en stor aktör på framför allt TV-marknaden där man är snabbt ute med ny teknik som passar in i det moderna hemmet. Både på insidan och på utsidan.

LG


Senaste produkterna från LG!

Här hittar du nyheterna från LG.LG TV-apparater

LGs TV-apparater finns i alla prisklasser. Allt från enklare Full HD till de riktiga premium 4K Oled-modellerna där LG idag är marknadsledande. Utstickande design och bildkvalitet kombinerat med enkel navigering gör LGs TV-apparater till en av de största aktörerna på marknaden!


Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från LG. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...