Din kundvagn är tom

Jamo

Vi är auktoriserade återförsäljare av svenska Jamo vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Danska Jamo bildades 1966 i fiskarbyn Glyngøre i nordvästra Danmark. Snickaren Preben Jacobsen gjorde om sitt hönshus till en arbetsverkstad för högtalare tack vare hans snickarförmåga och akustiska färdigheter, och på kort tid insåg han att det snabbt behövdes hjälp för att expandera sin nya affärsidé. Han och svågern Julius Mortensen bildade företaget Jamo genom att sätta ihop de två första bokstäverna i deras efternamn (Jacobsen/Mortensen), och inom två år hade de redan flyttat in till sin nya fabrik där de fram till 1987 hade skeppat ut över en miljon högtalare. Idag är Jamo aktiva i över 80 länder och ingår i amerikanska Klipsch Group Inc. där man även hittar stora aktörer som Klipsch, Mirage och Energy.Senaste produkterna från Jamo!

Här hittar du nyheterna från Jamo.Jamo Högtalare

Några av våra Jamo HögtalareJamo Subwoofers

Några av våra Jamo SubwoofersJamo Högtalarpaket

Några av våra Jamo Högtalarpaket


Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Jamo. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...