Din kundvagn är tom

Hifiman

Vi är auktoriserade återförsäljare av HiFiMAN vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

HiFiMAN är ett relativt nystartat förtag som sedan starten 2006 snabbt vuxit till att bli ett av de ledande namnen inom portabel Hifi. Detta beror till stor del på deras kritikerrosade Planar-Magnostat teknik som fått Hifi-öron världen över att tappa trumhinnan i förtjusning. Att dom dessutom har lyckats pressa ner priset, bland annat tack vare att få ner tillverkningskostnaden genom att använda samma grundkonstruktion på alla hörlurar, till nivåer som tidigare inte var möjligt gör att ännu fler nu har möjligheten att avnjuta äkta hifi-ljud. Utöver hörlurar så tillverkar dom dessutom lika välljudande dacar/hörlursförstärkare och musikspelare för den som kräver kvalitet genom hela kedjan.

Hifiman


Senaste produkterna från Hifiman!

Här hittar du nyheterna från Hifiman.Hifiman Hörlurar

HiFiMANs hörlurar levererar en svårslagen transparent ljudbild i prisklassen! Söker du efter riktigt bra high-end hörlurar så rekommenderar vi HiFIMAN starkt hos oss på Hembiobutiken. Kontakta oss gärna för mer information!

Professionella tester av Hifiman produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Hifiman produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Hifiman Arya Stealth Magnets Design
L&B Ljud och bild 2022/5
"Fantastisk upplösning! Diskanten är luftig som ädelgas och ljudbilden är enorm. Dynamiken är också enastående om elektroniken håller måttet."
Läs hela testet »

Hifiman Sundara Stealth Revision
Ljud & Bild 2019/5
"I kategorin öppna hörlurar är detta vår nya favorit i prisklassen under 5 000 kr. Säg hej till HiFiMAN Sundara!"
Läs hela testet »

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Hifiman. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...