Din kundvagn är tom

Heco

Heco är ett tyskt högtalarmärke som grundades 1949 med avsikt att skapa högtalare med en kompromisslöst kvalitativ återgivning av musik i en hemmiljö. I över 60 år har Heco hjälpt till att forma själva högtalarna som det ser ut idag med hjälp av traditionsenlig utformande kombinerat med innovativ design.

Heco utmärker sig på högtalarmarknaden genom att använda sig av AlNiCo-magneter (Aliminium-Nickel-Kobolt) som ger det varma och musikaliska ljudet sanna audiofiler älskar. Heco kombinerar detta med en "Kraft paper cone", gjorda i papperskomposit på äkta nordisk timmer, får man en akustiskt korrekt återgivning med all den luftighet och dynamik som bra ljud kräver.

Hembiobutiken erbjuder ett stort utbud av Heco högtalare och högtalarpaket. Vi är auktoriserade återförsäljare av svenska Heco vilket garanterar att det högtalare och övriga sortiment från Heco vi saluför är avsedda för den svenska marknadenSenaste produkterna från Heco!

Här hittar du nyheterna från Heco.Heco Högtalare

Några av våra Heco HögtalareHeco Subwoofers

Några av våra Heco SubwoofersHeco Högtalarpaket

Några av våra Heco Högtalarpaket


Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Heco. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...