Din kundvagn är tom

Great Northern Popcorn

Vi är auktoriserade återförsäljare av Great Northern Popocorn vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer med rätt garanti.

Great Northern Popcorn Company tillverkar popcornmaskiner och popcorn för både hemanvändare och riktiga biografer. Produkter med riktigt hög kvalitet. Smaken är det viktiga och här överträffar företaget alla förväntningar.

Great Northern Popcorn


Senaste produkterna från Great Northern Popcorn!

Här hittar du nyheterna från Great Northern Popcorn.Great Northern Popcorn Popcornmaskiner

Bra popcornmaskiner för hem och företag. Perfekt för marknader eller biorum. Komplett sortiment med popcornkärnor, portionsförpackningar, popcornbägare, olja och kryddor.Great Northern Popcorn Tillbehör

Reservdelar till Great Northern Popcorns popcornmaskiner, hittar du inte vad du söker här så maila oss.

Professionella tester av Great Northern Popcorn produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Great Northern Popcorn produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Great Northern Popcorn All Star
Kockhuset 2023/6
"Bästa stora popcornmaskin 2023. Du får helt klart upplevelse och kvantitet för pengarna. Trots storleken så är resultatet på popcornen konsistent och håller en ..."

Great Northern Popcorn Matinee Movie Popper Golv
Kockhuset 2023/6
"Bästa stora popcornmaskin 2023. Du får helt klart upplevelse och kvantitet för pengarna. Trots storleken så är resultatet på popcornen konsistent och håller en ..."

Great Northern Popcorn Skyline popcornmaskin 8oz
Smarto 2018/8
"Med sin enkla och stilrena design kan den utan svårighet få en plats i köket eller får en hedersplats i ditt biorum. Den tar filmkvällarna till en ny nivå och i ..."
Läs hela testet »

Great Northern Popcorn Popcornmaskin Little Bambino
Kockhuset 2023/6
"Bäst i test 2023. Om du vill få en äkta bioupplevelse så är det här det bästa valet för dig. Den är superenkel att använda och att hålla ren, du behöver inte ha ..."
Läs hela testet »
Smarto 2018/8
"Vi har valt att kora Little Bambino till bästa popcornmaskin tack vare den snygga retrodesignen, användarvänligheten och framförallt förmågan att poppa popcorn ..."
Läs hela testet »
 Visa fler tester

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Great Northern Popcorn. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...