Din kundvagn är tom

Focal

Vi är auktoriserade återförsäljare av Focal vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Focal, en av världens största och mest prisade högtalartillverkare, startades i franska Saint Etienne i början av 80-talet som en väldigt framgångsrik element tillverkare. Deras kompletta och minst lika framgångsrika högtalare släpptes under namnet JMlab fram till år 2005. Idag har Focal ett imponerande sortiment som sträcker sig från det lilla men kompetenta systemet Sib & Cub till Utopia, högtalare i absolut referensklass.

Focal


Senaste produkterna från Focal!

Här hittar du nyheterna från Focal.Focal Subwoofers

Vårt sortiment av subwoofers från Focal hittar du här. Spelar alltid med bra närvaro och tyngd till både film och musik!Focal Högtalare

Focals högtalare är kända för deras neutrala ljudbild med bra fokus och skärpa, både finish och byggkvalitet håller mycket hög klass för sin prisklass. Se gärna fler av våra Focalhögtalare på vår hemsida.Focal Tillbehör

Här hittar du våra tillbehör som passar till Focals produkter.Focal Högtalarpaket

Här hittar du våra olika högtalarpaket från Focal, allt från små sub/satellitsystem till större golvhögtalare. För mer information kontakta oss eller besök våra butiker för en demonstration!Focal Hörlurar

Focals hörlurar är designade för att låta så neutralt och korrekt som möjligt precis som deras högtalare.

Professionella tester av Focal produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Focal produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Focal Sib Evo 5.1.2 Atmos
Avforums 2018/5
"The performance was generally excellent, with a cohesive and tonally-balanced sound field that created an immersive surround experience"
Läs hela testet »
EISA Awards 2017/9
"With a revamped design that makes its predecessor seem pedestrian in comparison, plus Dolby Atmos and DTS:X 3D audio via up-firing drivers, this is a slick spea ..."
Läs hela testet »
 Visa fler tester

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Focal. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...