Din kundvagn är tom

Focal

Vi är auktoriserade återförsäljare av Focal vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Focal, en av världens största och mest prisade högtalartillverkare, startades i franska Saint Etienne i början av 80-talet som en väldigt framgångsrik element tillverkare. Deras kompletta och minst lika framgångsrika högtalare släpptes under namnet JMlab fram till år 2005. Idag har Focal ett imponerande sortiment som sträcker sig från det lilla men kompetenta systemet Sib & Cub till Utopia, högtalare i absolut referensklass.

Focal


Senaste produkterna från Focal!

Här hittar du nyheterna från Focal.Focal Subwoofers

Vårt sortiment av subwoofers från Focal hittar du här. Spelar alltid med bra närvaro och tyngd till både film och musik!Focal Högtalare

Focals högtalare är kända för deras neutrala ljudbild med bra fokus och skärpa, både finish och byggkvalitet håller mycket hög klass för sin prisklass. Se gärna fler av våra Focalhögtalare på vår hemsida.Focal Tillbehör

Här hittar du våra tillbehör som passar till Focals produkter.Focal Högtalarpaket

Här hittar du våra olika högtalarpaket från Focal, allt från små sub/satellitsystem till större golvhögtalare. För mer information kontakta oss eller besök våra butiker för en demonstration!


Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Focal. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...