Din kundvagn är tom

ELAN

Vi är auktoriserade återförsäljare av svenska Elan vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Elan är en amerikansk tillverkare som specialiserat sig på multirumprodukter. De har sitt högkvarter i Californien och företaget startades 1989. Idag är Elan ett av de världsledande företagen inom custom install med distribution i 58 länder. Deras produktserie Elan G! består av processor och touchpaneler samt handhållna fjärrkontroller som ger kontroll över ljud och bild i hela huset.

ELAN Home Systems har utvecklat innovativa och prisbelönta produkter för multiroom audio / video och hemautomationsystem sedan 1989. ELAN’s system var de första att sömlöst kombinera musik, TV och telefon-baserade funktioner som intercom och personsökning för att skapa en ny typ av hela-huset-underhållning. Dessa system möjliggjorde att man enkelt kunde röra sig från rum till rum men samtidigt kontrollera och komma åt centralt belägen audio- och videoutrustning.ELAN Förstärkare

Några av våra ELAN FörstärkareELAN Multiroom

Några av våra ELAN Multiroom