Din kundvagn är tom

Earthquake

Vi är auktoriserade återförsäljare av svenska Earthquake vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Samma år som Terminator släppters på biograferna runt om världen, 1984, tröttnade rymdingenjören Joseph J. Sahyoun på vad traditionella högtalare kunde prestera. Han bestämde sig för att använda sin kunskap och bakgrund till att skapa en subwoofer som han själv kunde leva med.

Earthquake gjorde sig snabbt ett namn inom ljudindustrin och tretton år senare gick företaget även in på konsumentmarknaden. Framgången lät inte vänta på sig. Idag har företaget belönats med en stor mängd priser och bygger sina produkter efter sina egna patetent som lämnat stora avtryck i ljudindustrin. Inom hembio är de kända för högpresterande kvalitetetskomponenter inom highend-segmentent.

Earthquake


Senaste produkterna från Earthquake!

Här hittar du nyheterna från Earthquake.Earthquake Subwoofers

Våra Earthquake subwoofers slår hårt och kontrollerad i ett mycket kompakt format.Earthquake Förstärkare

Våra Earthquake slutsteg är extremt strömstarka och pålitliga! Ett utmärkt val för seriösa biorum där kontroll är ett måste i hela ljudbilden.Earthquake Tillbehör

Några av våra Earthquake TillbehörEarthquake Högtalare

Några av våra Earthquake Högtalare


Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Earthquake. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...