Din kundvagn är tom

Control 4

Control 4 erbjuder styrsystem som gör det enklare att skapa ett smart hem med automation och enkel hantering. Hembiobutiken och Teknikpartner säljer och installerar Control4 system som vi skräddarsyr efter ditt behov. Med Control 4 smartahemsystem så finns bland annat möjlighet till belysningsstyrning, videoövervakning, intercom, multizon musiksystem, universal fjärrkontroll, röststyrning och styrning av många fler funktioner som används i ett smart hem.

Control 4 är inte att förväxla med enklare styrsystem, med Control 4 systemet så erbjuder vi en professionell installation och driftsättning. Control 4 har akrediterade partners som Teknikpartner och Hembiobutiken för att du ska få en stabil och bra funktionalitet.

Systemet används både till konferensrum och offentlig miljö men även till stor del i privata hem där man önskar ett enkelt handhavande av avancerad teknik.

Vill du veta mer om Control 4 system så kontakta oss på [email protected] eller [email protected].

Control 4


Senaste produkterna från Control 4!

Här hittar du nyheterna från Control 4.Control 4 Smarta hem

Control 4, eller C4 som det även kallas är ett populärt styrsystem för både privat och företagskunder


Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Control 4. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...