Din kundvagn är tom

Audio Technica

Vi är auktoriserade återförsäljare av svenska Audio Technica vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Japanska Audio Technica har länge profilerat sig som en stor aktör inom ljudtillbehör och är en global organisation som fokuserar på tillverkning och distribution av vinyl-pickuper, hörlurar, mikrofoner och liknande utrustning för hobby eller professionellt bruk. Bolaget startade redan 1962 i Tokyo där grundaren Hideo Matsushita utvecklade stereo-pickuper till lokala ljudutrustnings-tillverkare. Genom årtiondena expanderade man bolaget till andra länder och kontinenter, där man samtidigt breddade sin produktportfölj och varit ansvariga för ljudutrustning vid stora evenemang som vinter-och sommar-OS.

Audio Technica


Senaste produkterna från Audio Technica!

Här hittar du nyheterna från Audio Technica.Audio Technica Hörlurar

Våra Audio Technica hörlurar som vi säljer! Mycket hög kvalitet och ett ljud som trollbinder dig som lyssnare.Audio Technica Vinyl

Våra klassiska vinylspelare och Pickuper från Audio Technica! En välljudande vinyl är aldrig fel för en musikalisk upplevelse med din favoritmusik.

Professionella tester av Audio Technica produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Audio Technica produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Audio Technica AT-LP60XBT
TrustedReviews 2019/3
"The AT-LP60 XBT offers a fair bit of vinyl’s charms without breaking the bank, or having to rewire your entire system"
Läs hela testet »

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Audio Technica. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...