Din kundvagn är tom

Audio Technica

Vi är auktoriserade återförsäljare av svenska Audio Technica vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Japanska Audio Technica har länge profilerat sig som en stor aktör inom ljudtillbehör och är en global organisation som fokuserar på tillverkning och distribution av vinyl-pickuper, hörlurar, mikrofoner och liknande utrustning för hobby eller professionellt bruk. Bolaget startade redan 1962 i Tokyo där grundaren Hideo Matsushita utvecklade stereo-pickuper till lokala ljudutrustnings-tillverkare. Genom årtiondena expanderade man bolaget till andra länder och kontinenter, där man samtidigt breddade sin produktportfölj och varit ansvariga för ljudutrustning vid stora evenemang som vinter-och sommar-OS.

Audio Technica


Audio Technica Hörlurar

Våra Audio Technica hörlurar som vi säljer! Mycket hög kvalitet och ett ljud som trollbinder dig som lyssnare.Audio Technica Vinyl

Våra klassiska vinylspelare och Pickuper från Audio Technica! En välljudande vinyl är aldrig fel för en musikalisk upplevelse med din favoritmusik.