Din kundvagn är tom

Anthem

Anthem är en kanadensisk tillverkare av produkter för HIFI och Hemmabio. De är välkända för hög kvalitet och har ett sortiment av förstärkare och AV-receivers som hyllats av press och kunder. ARC Genisys är utvecklat av Anthem för att vara ett lättanvänt men mycket kraftfullt ljudkalibreringssystem som hittas i flertalet av deras produkter.

Vi är auktoriserade återförsäljare av Anthem vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Du hittar hela Anthems sortiment hos Hembiobutiken, saknar du någon Anthemprodukt så kontakta oss så tar vi hem den till dig så att du kan köpa den. Systerföretag till Anthem är högtalartillverkarna Paradigm Speakers och Martin Logan. Alla tre varumärken ägs numera av ursprungliga grundaren Scott Bagby, som tillsammans med John Bagby har säkrat ägarskap av de tre ljudmärkena.

Anthem


Senaste produkterna från Anthem!

Här hittar du nyheterna från Anthem.Anthem Förstärkare

Anthems förstärkare och hemmabio-receivers köper du hos Hembiobutiken med full garanti och support. Vi är auktoriserade återförsäljare för Anthem.Anthem System/Paket

Några av våra Anthem System/Paket

Professionella tester av Anthem produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Anthem produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Anthem AVM 90 15.4-kanals A/V-processor
EISA Awards 2022/23
"Anthem har med denna flaggskeppsprocessor blandat toppmoderna anslutningsmöjligheter och djupgående kalibrering med en artikulerad, uppslukande och tonalt balan ..."
Läs hela testet »

Anthem STR Preamplifier
Home Theater Review 2018/12
"Simply put, performance-wise the Anthem STR stereo preamp can hang with components priced many times above its asking price. In terms of value, there may not be ..."
Läs hela testet »

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Anthem. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...