Din kundvagn är tom

 

Perlisten Audios nya Reference-subwoofers!

bild till Perlisten Audios nya Reference-subwoofers!

Perlisten, känd för sina banbrytande högtalare och subwoofers, introducerar nu en spännande uppsättning nya slutna subwoofers, som kompletterar den aktuella linjens testvinnande push-pull varianter. Med teknik hämtad från deras flaggskeppsmodeller i D-serien, har Perlisten utvecklat helt nya subwoofers som bygger på ett enda kraftfullt baselement i slutet kabinett. I serien finns modeller med element från 10 tum ända upp till 18 tum. Perfekt för både biorum och högklassiga hifi-anläggningar med behov av rapp och distorsionsfri bas.


Inspirerad av den omtalade D-serien!


R-seriens basar med singelelement har ärvt flera av teknikerna från tillverkarens flaggskeppsmodeller i D-serien.

Perlistens ingenjörsteam har utvecklat elementen till R-serien helt från grunden. Huvudingrediensen i R-seriens basar är högtalarmembran i glasfiberkomposit, flera kortslutningsringar i aluminium, kraftfulla magneter, Nomex-spindlar i flera skikt och lätta aluminiumtalspolar. Genom användning av avancerade icke-linjära modelleringsmetoder har de kunnat simulera och optimera komponenternas prestanda både i fritt spelrum och i kabinett. Vidare finjusteringar görs med hjälp av deras Klippel-lasersystem för mätning för att säkerställa optimal prestanda.

Kraftfullt DSP-kontrollerat slutsteg


Precis som hos D-seriens basar används DSP-kontrollerade slutsteg för optimal kontroll och prestanda. I R-serien sitter en 48-bitars DSP samt en 32-bits ARM M4 Cortex processor som reagerar blixtsnabbt på minsta förändring och konstant övervakar och skyddar slutsteget och elementen för att maximera prestandan oavsett vad som lyssnas på. Detta ger en otrolig kontroll på elementet och ljudet som skapas. I realtid kan du få fram en mängd olika parametrar som utgångseffekt, strömförbrukning, slutstegets driftstemperatur mm.

På ovansidan av basarna finns en touchpanel där du snabbt och enkelt kan göra de grundläggande inställningarna medans den kostnadsfria appen, som finns till både iOS och Android, ger en bättre överblick med betydligt fler inställningsmöjligheter.

Bättre överblick med appstyrning!


Basarna i R-serien styrs via en kostnadsfri app. Här får du tillgång till en mängd olika inställningsmöjligheter som förvalda presets beroende på rumsstorlek, 10-bands parametrisk EQ med 3 olika minnen, volymjustering, fas- och delningsfrekvens, inställningar för RCA och XLR-anslutningarna med justerbar gain och mycket annat.
Upplev kraften och precisionen hos Perlistens nya subwoofers och ta din musik- och hembiolyssning till nya höjder.Intresseformulär


Kontakta oss här för affärsförslag, boka demonstration eller om du har frågor kring Perlistens subwoofersortiment.