Din kundvagn är tom

Livesändning - Bättre ljud till din TV

bild till Livesändning - Bättre ljud till din TV

Är du också trött på det tråkiga och platta ljudet från din TV? Saknar du den verkliga bioupplevelsen i ditt vardagsrum? Eller du kanske funderar på att skaffa dig ett riktigt biorum? Eller du kanske undrar vad egentligen Dolby Atmos handlar om? Då ska du inte missa denna livesändning som handlar just om detta.

Håll ögonen öppna för överraskningar, specialerbjudanden och kanske till och med några tävlingar under livesändningen. Det kommer att vara en kväll fylld med kunskap, inspiration och möjligheter att förbättra ljudupplevelsen hemma hos dig.
Ta hand om dig och din ljudupplevelse!

Livesändning

Den 7 december kl. 18:30 kommer vi att hålla en exklusiv livesändning där vi delar med oss av hemligheterna bakom att få bättre ljud från din TV eller projektor. Vi går genom allt från hur du kan maxa upplevelsen från din soundbar till vad du ska tänka på inför ditt stora biorumsprojekt.

Tips & rådgivning

Du kanske vill ha tips på vilka högtalare som passar just dina behov. Vi svarar på alla dina frågor! Glöm inte att vi på Hembiobutiken är kända för att erbjuda högkvalitativa ljud- och bildprodukter, och den här livesändningen är inget undantag – Vi täcker allt!


Anmäl ditt intresse!

Så markera den 7 december i din kalender och sätt klockan på 18:30 för en informativ och inspirerande livesändning. Besök vår Facebook-grupp för att anmäla ditt intresse.


VINN ETT PAR AKTIVA HÖGTALARE!

Nu har du chansen att vinna ett par aktiva högtalare från franska tillverkarna, Triangle.
För att vinna dessa riktigt fräscha och snygga högtalarna behöver du delta i vår livesändning där vi kommer avslöja tips och trix om hur du kan få en bättre ljudupplevelse till din TV.

Och självklart för att inte missa vår livesändning behöver du gå in på vår eventsida och klicka delta för att få en avisering i mobilen när livesändningen är igång.

Klicka här för att anmäla ditt intresse!Tävlingspriset är Triangle Elara LN-01A.
Värde: 5.490:-


Klicka här för att anmäla ditt intresse!Här kan du se några av våra tidigare livesändningar!