Din kundvagn är tom

BIORUM I PREMIUMNIVÅ

bild till BIORUM I PREMIUMNIVÅ

Välkommen till Hembiobutikens avdelning för biorum i premiumsegmentet.

Detta är avdelningen för dig som söker en partner för att skapa ett hemunderhållningssystem där budgeten inte sätter begräsningar. För att leverera detta samarbetar vi med några av världens bästa tjänste- och produktleverantörer med helt skräddarsydda lösningar för ändamålet.

PROCESS1. Intresseanmälan
Vi går igenom designalternativ och förutsättningar för ditt projekt.

2. Offert och avtal
Med informationen från behovsanalysen skapar vi en grundoffert. När vi är överens ingår vi avtal för projektstart.

3. Designfas
Vi designar lösningen, tar fram ritningsunderlag, estetisk och funktionell anpassning samt definierar konkreta produkter för systemet.

4. Leveransfas
Vi bygger rum och levererar tjänster och utrustning enligt avtal.

5. Inställning, kalibrering och utbildning
När rummet är färdigställt gör vi slutkalibrering av systemet för att trimma in bästa prestanda. Vi går igenom utbildning och hantering av systemet så att det ska vara lätt att använda.

6. Överlämning
Vid officiell överlämning är projektet avslutat och du kan fullt ut njuta av ert nya biorum.

7. Serviceavtal
Vi erbjuder support och hanteringstjänster så att systemet är uppdaterat och hålls aktuellt lång tid efter överlämning skett.


Designers

Hembiobutiken har exklusiva avtal med branschledande biorums och inredningsdesigners med flertalet branschutmärkelser för bästa design. Designprocessen är inte bara estetisk utan optimering av akustik, produktval och andra parametrar gås igenom för att skapa den bästa lösningen för det aktuella rummet. Nedan finner du ett inspirationsgalleri av designers från våra designpartners, Red Theory och Avenue Theaters.

Tillverkare

Hembiobutiken har tillgång till branschens bästa tillverkare av produkter för exklusiva biorum i premiumnivå. Allt från akustik, inredning, fåtöljer till den viktiga elektroniken och högtalarna.

Installation och byggnation

Hembiobutiken samarbetar med välutbildade och noggranna partners för allt från skräddarsydda finsnickerier till installation och konfiguration. Vi är medlemmar i CEDIA och arbetar efter deras noggrant utarbetade riktlinjer för biorumskonstruktion.

Kalibrering och utbildning

Finjustering och kalibrering sker oftast i vår egen regi men under vissa förutsättningar av utvalda partners. Inför överlämning går vi gemensamt igenom styrsystem och andra förutsättningar för att rummet ska vara lätt att använda och njuta av.

Intresseanmälan

Här fyller du i dina kontaktuppgifter och skriver en rad om ditt projekt. Nämn gärna ifall det gäller företags eller privatbehov.


Inspirationsgalleri