Din kundvagn är tom

Livesändning - Dolby Atmos & Högtalarplacering

bild till Livesändning - Dolby Atmos & Högtalarplacering

Vad är Dolby Atmos och hur ska jag placera mina högtalare?
Onsdagen den 29:e mars kl. 18:15 är det dags att bjuda in er alla fantastiska människor till en mycket spännande Livesändning som kommer att handla om Dolby Atmos och högtalarplacering. I den här Livesändningen kommer vi försöka att hjälpa dig att uppnå känslan om Dolby Atmos.

Dolby Atmos

Dolby Atmos är en revolutionerande ljudteknologi som har tagit ljudupplevelsen till en helt ny nivå. Med Dolby Atmos kan du uppleva ljudet som om det är i 3D, vilket ger en otroligt realistisk ljudupplevelse som tidigare inte varit möjlig. Istället för att ljudet bara kommer från höger, vänster, bak och fram, kan det nu komma från vilket håll som helst i rummet.
Dolby Atmos fungerar genom att använda separata ljudobjekt som kan flyttas fritt i 3D-rummet. Detta möjliggör en mer dynamisk ljudupplevelse som känns mer realistiskt än traditionella surround-ljudsystem. Istället för att bara höra ljudet som kommer från en platt yta framför dig, kan du nu höra ljudet från varje individuellt objekt i rummet, vilket skapar en mycket mer imponerande ljudbild.

Högtalarplacering i ditt rum

För att få ut det mesta av Dolby Atmos måste du också tänka på högtalarplaceringen. Det här är förstås inte något som bara gäller Dolby Atmos, utan för alla ljudsystem. Hur du placerar dina högtalare kommer att påverka hur ljudet upplevs. Här är några några punker som vi kommer att ta upp under livesändningen.
- Avståndet mellan högtalarna
- Avståndet mellan lyssningspositionen
- Höjd och placering av högtalarna
- RumakustikGive Away under Livesändningen!


Under Livesändningen kommer vi att lotta ut en Dolby ATMOS Blu-Ray Demoskiva till en lycklig vinnare.
Häng med i vår livesändning för att se delta i tävlingen.


Här har vi samlat några av Johanness och Emils favoritprodukter som förgyller känslan med Dolby Atmos.
Kampanjen startar 29e mars kl. 18:00.
Dolby-Atmos

Klicka här för att anmäla ditt intresse till vårt digitala event!


Besök vår Hembioskola om Dolby Atmos!