Din kundvagn är tom

 

Inbyteskampanj - Triangle Magellan 40th och Signature serie!

bild till Inbyteskampanj - Triangle Magellan 40th och Signature serie!

Sugen på nya High-End högtalare från Triangle? Vi tar in dina gamla HiFi-utrustning som inbyte. Exklusiv möjlighet för dig som bara älskar ett äkta och kristallklart HiFi-ljud! Kontakta oss via mail eller fyll i formuläret på sidan för offert.

I över 40 år har det populära franska varumärket Triangle noggrant ritat och byggt exklusiva högtalare av och med de finaste materialen och komponenterna. Målet är att lyfta fram själen och känslan i musiken och få ditt favoritband att spela just bara för dig. Att lyfta fram känslan i varje musikstycke och realistiskt reproducera varje nyans i varje instrument och röst är en självklarhet när du väljer High-End högtalare från Triangle.Triangle Magellan Quatuor 40th Anniversary


Triangle Magellan Quatuor 40th Anniversary är resultatet av mer än 40 års passion för ljud, att förmedla musiken på ett sätt som berör dina sinnen och väcker känslor, samtidigt som högtalarnas estetik tilltalar dina ögon. Med Triangles Magellan 40th Anniversary serie får du en vacker högtalare som spelar engagerande, livfullt och dynamiskt med underbart naturtroget mellanregister och detaljrik diskant.

Quatuor, eller kvartett på svenska, är den största högtalaren i Magellans jubileumsserie. Högtalaren är en portad trevägskonstruktion med hela sex stycken element beståendes av tre T16GM-MT15-GC2-V2 baselement, ett T16GMF100-V2 mellanregister samt dubbla TZ2900PM-MG diskanter, där den ena är bakåtriktad och använder sig av Triangles patenterade DPS2 (Dynamic Pulse System 2) för ett bredare soundstage med bättre livekänsla.


Magellan Cello 40th Anniversary


Cello, inspirerad av musikinstrument, är en underbart vacker och välljudande golvhögtalare i Magellans jubileumsserie. Högtalaren är en portad trevägskonstruktion med fyra element beståendes av dubbla T16GM-MT15-GC2-V2 baselement, ett T16GMF100-V2 mellanregister samt den högupplösta TZ2900PM-MG diskanten.

Triangles världskända mellanregister

Elementens form är noggrant framtagen och ger en bred spridning där konen består av cellulosafiber som har förmågan att både vara lätt och styvt men framför allt har en väldigt naturlig och korrekt röståtergivning. Detta är något som Triangle blivit kända för och som är en av framgångsfaktorerna för deras högtalare.

Det elektro-dynamiska elementet T16GM F100 är resultatet av flera års erfarenhet och forskning och har ett effektivt frekvensomfång på 70 till 4.000 Hz med bästa möjliga linjäritet och extremt låg distortion. I mitten på elementet finns en ultralätt polypropylen-kon som är behandlad med en speciell sorts latex för att skapa en bra aerodynamik. Mellanregistret är något där Triangle verkligen excellerar och du får naturtrogna röster med gott om dynamik och känsla.Duetto 40th Anniversary


Duetto, eller duett på svenska, är den vackra stativhögtalaren i Magellans jubileumsserie. Högtalaren är en portad tvåvägskonstruktion beståendes av ett T16GM-MT10-GC1-V2 bas/mellanregister med fast bas och underbar röståtergivning samt den högupplösta och detaljrika TZ2900PM-MG diskanten som får fram varenda detalj och nyans i musiken. Den framåtriktade basporten gör Duetto enkel att placera i ditt rum.

Uppdaterad diskantdome i magnesiumlegering

Diskanten TZ2900 som tidigare använts i Magellan har uppdaterats med en dome i en magnesiumlegering vilket har gett en bättre övergång till mellanregistret. Den nya TZ2900MP-MG diskanten kombinerad med Triangles patenterade och välbeprövade hornteknologi ser till att du inte missar en ton eller detalj i de övre registren.

Hornets form är utvecklat med avancerad datormodellering och optimering och skapas genom skräddarsydda verktyg. Utformningen av diskanten minskar snävriktningen hos frekvenser över 15.000 Hz vilket annars är ett problem. Triangle har även utvecklat en motstående del till motorn som minskar distorsion i de lägre delarna av frekvensregistret som diskanten hanterar. Bakåtgående ljudvågor dämpas effektivt och det är en nyckeldel för att minska distorsionen.

Inbyteskampanjen gäller högtalare i Triangles Magellan 40th Anniversary serie samt Signature-serien till ordinarie priser.
Vi bedömer dina produkter utifrån skick, orginaltillbehör, om emballage finns kvar samt deras ålder och sedan kommer vi överens om ett inbytespris.
Inbyteskampanj Perlisten Audio!

Perlisten-inbytes

Klicka på bilden för att läsa mer om vår test!
Triangle-next-Level