Din kundvagn är tom

 

Nya Klipsch Reference Premiere II 2022

bild till Nya Klipsch Reference Premiere II 2022

Klipsch har precis lanserat den uppdaterade Reference Premiere II-serien och vi bjuds på en omfattande line up med hela elva olika modeller,
med en hel del nytt på såväl utsida som insida.

Tell your neighbours we´re not sorry!
Ett av många sköna citat som myntats av Klipsch genom åren och stämmer väl in på 2022-års generation av Reference Premiere. Hela serien har fått sig en rejäl uppdatering och spelar nu med ännu mer detaljer, gräver djupare och kan spela ännu högre.



Större horn för bättre ljud

Högtalarna har precis som tidigare ett 90 x 90 graders Tractrix horn som i den här generationen har blivit större för ett ännu bättre ljud med högre upplösning och bättre spridning.


Ventilerad Linear Travel Suspension (LTS) diskant

LTS-diskanten, som placerats i ett hybrid Tractrix horn med 90 x 90 graders spridning, ger ett fokuserat och högupplöst ljud mot lyssningspositionen med hög detaljrikedom. Själva diskanten är placerad i en ventilerad kammare som reducerar stående vågor som kan ge upphov till oönskade biljud. Tractrixhornet i Reference Premiere II-generationen har blivit något större än i den föregående serien för ett större soundstage med förbättrad riktingsverkan.



Uppdaterade Cerametallic element

De kopparfärgade elementen i Reference Premiere II har blivit något av seriens signum. Elementen är väldigt lätta och samtidigt hållfasta för minimal distortion och maximal verkningsgrad. Konstruktionen har finslipats för förbättrad transientrespons med mer kontroll och precision. Talspolen i elementen har gjorts 70 procent större samt så har det magnetiska systemet omarbetats vilket ger en bättre effekthantering med mer linjär återgivning och lägre distortion.



Tractrix basreflexportar

Flera av modellerna i serien har Tractrix basportar för ett effektivt luftflöde med minskat blåsljud och distortion samt förbättrad respons i de lägre registren.



Förfinad design med uppgraderade kabinett

Även kabinetten har fått sig en översyn med en lite renare design och förbättrad intern uppstagning. De nya fötterna i gjuten aluminium ger en modern look och är utvecklade för att minimera kontaktytan mot golvet vilket avkopplar högtalaren mot underlaget för bättre respons med mera detaljer. Högtalaranslutningarna har också fått sig en översyn med nya förbättrade skruvanslutningar samt möjlighet att ansluta Atmoshögtalarnas kabel (gäller endast golvmodellerna)



Hela elva olika modeller i serien

2022-års Reference Premiere II-serie består av inte mindre än hela elva modeller med fyra golvhögtalare, två par stativare, tre centerhögtalare, surround och Atmos Enabled högtalare. Använd dom för att spela musik eller bygg ditt helt klangmatchade biosystem.



Köp Klipsch Reference Premiere II-serien här

Här ser du Reference Premiere II seriens alla produkter som finns till försäljning hos oss.