Din kundvagn är tom

EISA Årets bästa mediaspelare för hemmabio 2020-2021

bild till EISA Årets bästa mediaspelare för hemmabio 2020-2021

Över 50 Hi-Fi och Hembio-tidningar från 29 länder har utsett 2020-2021 års bästa produkter och Zappiti Pro 4K HDR har utsetts till bästa mediaspelare för hemmabio.

EISA Awards bästa mediaspelare för hemmabio 2020-2021

Under 35 år har EISA utsett de bästa produkterna inom hemelektronik, där juryn består av erkända Hi-Fi och Hembio-tidningar från hela 29 olika länder. Dessa har gemensamt kommit fram till att Zappiti Pro 4K HDR är den bästa mediaspelaren för hemmabio för sitt omfattande formatstöd, lätthanterliga och flexibla interface och robusta byggkvalitet.

315570

EISA motiverar Zappiti 4K HDR Pro vinsten med:
Zappitis flaggskeppsmodell är utvecklad för hemmabioentusiaster med omfattande film- och musiksamlingar, som ersätter det traditionella skivbiblioteket med ett grafiskt rikt användargränssnitt som ger omedelbar access till innehållet. Det vackert utformade fullbreddschassit, huserar två slottar för upp till 32TB av HDD-lagring, plus två ingångar för USB-enheter, medans nätverksfunktionaliteten medger strömning från NAS:ar och PC:s. Formatstödet omfattar 4K HDR, Dolby Atmos och DTS:X för filmuppspelning, men också högupplöst ljud upp till 24 bitar/192 kHz. Som stöd för dessa AV-möjligheter finns Pro 4K HDR:s flexibilitet, som att köra ett multirums 4K-system till att låta användarna skräddarsy sin GUI. Det här är en maskin med jag-kan-attityd!