Din kundvagn är tom

EISA Årets bästa High End hembioprodukt 2020-2021

bild till EISA Årets bästa High End hembioprodukt 2020-2021

Över 50 Hi-Fi och Hembio-tidningar från 29 länder har utsett 2020-2021 års bästa produkter och Trinnov Altitude utses till den bästa High End plattformen för hemmabio.

EISA Awards bästa High End hembioprodukt 2020-2021

Under 35 år har EISA utsett de bästa produkterna inom hemelektronik, där juryn består av erkända Hi-Fi och Hembio-tidningar från hela 29 olika länder. Dessa har gemensamt kommit fram till att Trinnov Audio Altitude 16 är den bästa High End plattformen för hemmabio för sina fantastiska prestanda, professionella kalibrering och uppgraderingsmöjligheter vilket gör den till ett framtidssäkert köp!EISA motiverar Trinnov Altitude vinsten med:
I den snabbt tekniskt föränderliga hemmabiovärlden, är det lätt hänt att en produkt blir akterseglad efter bara något år. Det gäller definitivt inte för Altitude-serien från Trinnov, där uppgradering är inbyggt i DNA:t hos dess 16- och 32-kanalsprocessorer. Nu senast fick dessa premiummodeller DTS.X Pro-stöd adderat till deras 3D-audioarsenal, samt ett uppgraderat HDMI-kort för att förbättra kopplings- och strömningsfunktionerna. Prestanda förblir bäst i klassen, tack vare professionell högtalarkalibrering och basjustering samtidigt som systemutvecklarna drar fördel av fjärrstyrning och kontroll. State-of-the-art idag, men designad för att utvecklas med dina behov imorgon, är Altitude-plattformen väl värd allt beröm.