Din kundvagn är tom

EISA Årets bästa köp i kategorin högtalarsystem för hemmabio

bild till EISA Årets bästa köp i kategorin högtalarsystem för hemmabio

Över 50 Hi-Fi och Hembio-tidningar från 29 länder har utsett 2020-2021 års bästa produkter och Triangle Borea utses till bästa köp i kategorin högtalarsystem för hemmabio!

EISA Awards bästa köp i kategorin högtalarsystem för hemmabio

Under 35 år har EISA utsett de bästa produkterna inom hemelektronik, där juryn består av erkända Hi-Fi och Hembio-tidningar från hela 29 olika länder. Dessa har gemensamt kommit fram till att Triangles nya högtalarserie Borea är det bästa köpet av högtalare för hemmabiosystem. Med hög prestanda tack vare sin jämna frekvensgång och övertygande musikalitet, tilltalande design och plånboksvänligt pris är detta en serie du verkligen skall ta en extra titt och lyssning på!

Borea-serien är även ytterst kompetenta musikförmedlare och ett lika givet val för dig som söker högtalare för ren musiklyssning!

Flera av högtalarna i Borea-serien har testats av mängder av tidningar med toppresultat och det är extra kul för oss att EISA tilldelar dom detta prestigefyllda pris!

EISA motiverar Triangle Borea vinsten med:
Till sitt nya flerkanals högtalarsystem, har Triangle gjort kabinett i en stiligt ren, estetiskt tilltalande design, utan att priserna rusat iväg. Men med fortsatt hög prestanda, genom egna element med Efficient Flow System tygdomar och mellanbasar med cellulosakoner, som används genom hela seriens golvhögtalare BR09, BR08 och BR07; stativhögtalarna Br03 och BR02 och centerhögtalaren BRC01, som alla jobbar mycket bra tillsammans. Borea-seriens ljudbild imponerar med sin jämna frekvensgång, precisa effektplaceringar och överlag musikalitet. Ingen som bygger ett plånboksvänligt hemmabiosystem, kan gå vilse med dessa högtalare.