Din kundvagn är tom

Philips OLED-TV, en upplysande upplevelse med Ambilight!

bild till Philips OLED-TV, en upplysande upplevelse med Ambilight!

Philips OLED+ har tagit TV-tittandet till en helt ny nivå tack vare en fantastisk bild- och ljudåtergivning samt deras unika Ambilight belysning.

Philips OLED+ 934


Philips OLED+ 934 är en snyggt designad och prisbelönt 4K OLED-TV med utsökt prestanda när det gäller såväl bild- som ljudkvalitet samt funktioner. Den läckra tresidiga Ambilight belysningen gör att både filmer och spel känns mer uppslukande och gör att skärmen känns större än vad den är.

Ljudet i OLED+ är verkligen något utöver det vanliga tack vare en 2.1.2 soundbar från ljudspecialisterna Bower & Wilkins, som även har stöd för det objektbaserade ljudformatet Dolby Atmos.

Med Philips OLED får du en levande bild med riktigt djup svärta och rika färger. OLED-tekniken bygger på att varje pixel kan individuellt tändas och släckas för optimal kontrast och bredast möjliga betraktningsvinkel. Allt optimeras digitalt med Philips senaste P5-bildmotor för upp till 50% bättre prestanda med enastående detaljrikedom oavsett källa.Philips Ambilight


Ambilight förlänger bilden ut på väggen bakom TV:n med dynamiska färger och gör din TV-upplevelse större och mer inlevelsefull.Då Ambilight jämnar ut ljusskillnaden mellan TV:n och väggen bakom så behöver inte pupillerna jobba så mycket vid de olika scenernas ljusintensitet. Detta ger att ögonen inte behöver jobba så mycket vid TV-tittandet och det blir behagligare för ögon och hjärna, speciellt om TV:n är den enda ljuskällan i rummet. Det skapas dessutom en mysig atmosfär i rummet av ljuset.

Ambilight kan också användas som interiörbelysning när TV:n är avstängd, s.k. ”Lounge mode”. Detta aktiveras enkelt med ett tryck på Ambilight-knappen på fjärrkontrollen, byt färg genom att trycka en gång till på samma knapp. Eftersom Philips även ligger bakom de smarta lamporna Philips Hue går det att synka Ambilight med Hue så att hela rummet blir den del av upplevelsen.

Omvälvande ljudupplevelse från Bower & Wilkins


För en total upplevelse har Philips satsat rejält på ljudet i sin OLED+. Vi vet väl alla hur dåligt ljud kan förstöra den bästa film och detta har Philips tagit fasta på och rådit bot mot. Med Philips OLED+ får du ett ljudsystem som specialisterna hos engelska Bower & Wilkins tagit fram speciellt för Philips och OLED+. Den snyggt designade soundbaren i aluminium, med kontrasterande grått tyg från den danska tygspecialisten Kvadrat, är av typen 2.1.2 och de uppåtriktade högtalarna gör att du uppleva det objektbaserade ljudformatet Dolby Atmos utan att använda extra högtalare. Vi kan lova att du aldrig hört en TV låta så här bra!


Prisbelönt TV med flera fina designutmärkelser


Philips OLED+ har uppmärksammats världen över för sin fina bild- och ljudkvalitet samt läckra design. De har belönats med flera tunga internationella bild- och ljudutmärkelser i fackpressen och även fått designutmärkelser som Reddot Design Awards 2019 och iF Design Award 2019.Smart-TV med stöd för röststyrning


Philips OLED+ har inbyggt WiFi och ett Androidbaserat Smart-TV system med Google Play vilket ger tillgång till tusentals appar och mängder av olika streamingtjänster som Netflix, HBO, Viaplay, SVT Play mm. Du kan även styra TV:n med rösten via den inbyggda röststyrningsassistenten Google Assistant; spela ett spel, starta en film på Netflix, leta efter en speciell app i Google Play? Tala bara om det för TV:n. OLED+ fungerar även via Alexa-aktiverade enheter som Amazon Echo.