Din kundvagn är tom

Solid Tech Hybrid - modulär HIFI-möbel

bild till Solid Tech Hybrid - modulär HIFI-möbel

Solid Tech Hybrid är en serie Hi-Fi-rack / AV-möbler som du kan skräddarsy efter eget behov. Du bygger upp möbeln genom att köpa de komponenter du behöver för tillfället och möjligheten finns att bygga om eller till möbeln efter hand. Ett flertal materialval finns och en serie tillbehör gör att du kan få speciallösningar som sido- eller vinylspelar-hylla. Kort och gott en serie produkter för den riktiga Hi-Fi-entusiasten som dessutom gillar god design.


Modulär design och smarta detaljer

Med Hybrid-serien finns alla möjligheter att bygga ett Hi-Fi-rack som passar ditt specifika behov. Möbeln byggs upp av pelarna som finns i olika längder upp till 90 cm, till dessa ansluts konsoler som sedan håller upp hyllplanen. Konsolerna kan sättas på valfri höjd så du kan helt anpassa efter utrustningen. I änden av pelarna sitter slutstycken som finns i olika färger och på dessa placeras nästa pelare. På detta sätt kan möblerna byggas vidare på.
Pelare


Pelarna finns i fem olika längder, 200, 275, 350, 670 och 900 mm. Man kan även få dem med svarta eller vita ändar samt i svart anodiserad aluminium, ren aluminium samt kopparanodiserad aluminium. De kan även sandfyllas för ökad vikt. Spikes följer med pelarna och för den som vill skydda golvet så säljs även spikes-skydd som tillbehör som man då monterar på de som sätts längst ned.Hyllplan och konsoler


Hyllplanen och konsolerna är gediget byggda och klarar av hela 80 kg tyngd eller i fallet med betongskivan hela 100 kg.