Din kundvagn är tom

Kampanjsida Bengans

bild till Kampanjsida Bengans

Tillsammans med Bengans som försett göteborgarna med musikmaterial under årtionden så erbjuder vi deras kunder en unik rabatt.

Respektera originalet

Som titeln lyder förtjänar musik att återges på ett sätt som respekterar all den tid artisten lägger ned för att skapa en känsla. En känsla som är tänkt att vidareförmedlas till dig som lyssnare. Där kommer vi in i bilden, vi hjälper dig med val av rätt utrustning. Utrustning som tar fram dynamik, detaljer och återger röster på ett naturligt sätt. Allt för att du ska kunna återskapa dessa känslor där du lyssnar på musik.

Bengans kampanjvaror

Vi har samlat ihop ett antal produkter som du som Benganskund får extra bra rabatt på. Genom att ange BENGANS som rabattkod så får du 10% rabatt på alla produkter i vår VINYL-kategori. Här hittar du RIAA-steg, vinylspelare och diverse tillbehör.

Vill du snabbt komma igång med vinyl så har vi en komplett Hi-Fi-anläggning med välljudande aktiva högtalare från franska Triangle som levererar ett naturligt och korrekt ljud samtidigt som du får möjligheten att spela både via analog skivspelare likväl som trådlöst via Bluetooth. Flera ingångar finns för enkel inkoppling och tillgång till din musik. Ange rabattkod : BENGANS6999 så får du köpa anläggningen för otroliga 6.999:-

Registrera dig för fler rabatter

Genom att gå med i vår hembioklubb så får du rabatt på massor av varor, bara du loggar in under Min Butik. Att gå med i hembioklubben innebär att du tar emot vårt nyhetsbrev som kommer 1-2 gånger per månad i normalfallet. Du registrerar dig här.

259470

Läs gärna mer om våra produkter i kategorin Vinyl »