Din kundvagn är tom

 

Monitor Audio - Gold - Generation 5

bild till Monitor Audio - Gold - Generation 5

I januari höll vi i det nordiska lanseringseventet för nya Gold-serien tillsammans med Monitor Audio. Nu har vi äntligen fått in dem i butikerna och har både hunnit spela in dem och lyssna in oss. Vi vill därför nu bjuda in dig för att visa vad ingenjörerna och hantverkarna på Monitor Audio har utvecklat och förfinat under de sista åren. Längst ner på sidan finns ett formulär för att kontakta oss och boka en tid.Gold - Hi-Fi-högtalare för konnässören


Drömmer du om att avslappnat kunna njuta av en konsert i ditt egna hem?

Den femte generation ur Gold-serien hämtar mycket teknik från Platinum II-serien. De återger dina inspelningar med kompromisslös detalj och kraft och målar upp en djup och tydlig scen utan att bli vassa. Upplevelsen kan närmast beskrivas som att träffa dina favoritartister öga mot öga för första gången. Trots att du behåller hemmets bekvämligheter.
Högtalarna är inte bara vackra att se på och tillverkade med otrolig kvalitetskänsla, de är även skapade så att de kan återge övertoner man normalt bara hittar från verkliga instrument. Allt för att flytta konserten in till ditt vardagsrum.


Förmedlar känslor

Att lyssna på musik ska kunna få dig att uppleva starka känslor. Att förnimma en åldrande sångares skorr i rösten, den lätta cymbalen i bakgrunden eller känna tyngden av orkesterns fulla kraft mot bröstet är alla nyanser i upplevelsen som inte kräver en van lyssnare, bara rätt instrument. Uppgiften är dock inte helt lätt att förmedla. Det är därför varje detalj i utvecklingen av en högtalare kräver att man lägger stor vikt vid varje komponent, vinkel och materialval så att artistens framträdande ska kunna återupplevas.

Alla elementen i Gold-serien, inklusive MPD-banddiskanten, är nya och av samma modell som sitter i de absoluta flaggskeppen från Platinum II. En högtalarserie som av många ses som en av världens allra bästa. Kabinetten har stagats och dämpats med mikroskopisk precision. Delningsfilter och internt kablage är av högsta kvalitet. De större modellerna har dubbla HiVe II basportar för att elementen ska kunna röra sig rappt och kraftfullt utan att påverka varandra. Allt för att måla upp scenen och artisterna framför dig och låta dig känna musiken som precis som den var avsedd.

Estetiskt tilltalande hantverk

Det räcker inte med att bara skapa en högtalare som presenterar artistens avsikt med vördnad. Designen är som alltid i serien något som du kommer kunna njuta av både visuellt och ljudmässigt i många år framöver. Gold-serien är en vacker inredningsdetalj och ett mästerligt hantverk ner till minsta detalj. Allt från den läderinfattade toppsidan, de påkostade högtalarterminalerna ned till de stabila fötterna med spikes är gedigna och genomtänkta. Högtalarna finns i fyra olika utföranden. Mörk valnöt, matt vit, eller högblank svart samt Ebony. Samtliga levereras med tygfront som man kan välja att dölja elementen med.

Boka en lyssning med oss