Din kundvagn är tom

 

SVS introducerar 3000-serien

bild till SVS introducerar 3000-serien

SVS lanserar äntligen sin 3000-serie! Högpresterande subwoofers som lägger sig strax under 4000-serien med brutal kraft och kontroll. Nytt framtaget 13 tums element som drivs av ett kraftfullt slutsteg på 800W RMS, 50 Mhz DSP och den innovativa SVS smartphone-appen som ger dig tillgång till styrning och EQ-justering.

En växande familj

SVS 3000-serie expanderar bolagets familj av subwoofers. SVS har hämtat mycket inspiration från de större serierna, 4000 och Ultra, med en mycket engagerande basåtergivning i sin prisklass. Varje modell i 3000-serien använder sig av ett nyutvecklat 13" element med dubbla ferritmagneter på 11 kg, och ett 800 Watt RMS Sledge-steg (2500W peak) som bidrar till den precisa rumsskakande basåtergivningen som levererar fantastisk kraft och bastryck. Båda modellerna i 3000-serien använder sig av SVS smartphone-app som kopplas upp via Bluetooth. I appen har du mängder med möjligheter att fintrimma prestandan efter tycke och smak med parametrisk EQ, förinställda lägen, lågpassfilter och mycket annat. Tack vare 2-vägs kommunikationen visas uppdateringar i realtid både i appen och på panelen som sitter på subwooferns baksida.DSP gör jobbetDen unika DSPn (Digital Signal Processing) i SVS subwoofers utgör en kritisk del och ansvarar för att basen ska nå sin fulla potential. Alla SVS subwoofers i 3000, 4000 – och Ultra-serien använder sig av en 50 MHz Analog Devices Audio DSP med en samplingsfrekvens på 50 miljoner cykler/sekund. Bearbetningskraften i DSPn är en av faktorerna till SVS succé och varför de skiljer sig från många andra tillverkare i branschen. Den ser till reagera extremt snabbt på den inkommande signalen och ger en bättre kontroll oavsett hur hårt man pressar subwoofern. Resultatet blir en jämnare frekvenskurva där man hör absolut minsta detalj i de låga frekvenserna.


SB-3000SVS SB-3000 är en av två modeller i 3000-serien. Byggd i ett slutet och kompakt kabinett, med all teknik som 3000-serien står för, är det här en subwoofer som passar mindre eller medelstora rum och spelar hela vägen ner till 18 Hz inom +/- 3dB med full kontroll. Tack vare den slutna konstruktionen får man ner storleken på lådan och gör subwoofern lättare att placera i rummet och utgör en idealisk lösning för både audiofiler som söker mer tryck och musikalitet i det lägre registret, eller hembioentusiaster som vill känna basen vibrera ända in i bröstkorgen när det vankas filmkväll.
PB-3000


SVS PB-3000 levererar rejält med uteffekt och tryck i de lägsta frekvenserna och är en riktig pärla för basälskare. Byggd i en portad låda med dubbla frontriktade basportar kan den gräva djupt ner till 16 Hz inom +/- 3 dB och lämpar sig bra för större rum eller till dig som bara vill ha riktigt djup bas. Portarna kan justeras med hjälp av skumgummi-pluggar som följer med i lådan för ställa in basljudet efter egna preferenser och rummets påverkan. Med DSPn kan du sen ändra kurva så att det passar efter hur du använder pluggarna direkt i styrappen.