Din kundvagn är tom

Köp TV i Göteborg

bild till Köp TV i Göteborg

Vi på Hembiobutiken är specialister inom bild och ljud och kan erbjuda de senaste TV-apparaterna för ditt behov. Vi erbjuder även installation och kalibrering mot en kostnad tillsammans med viktiga tillbehör som abonnemang, fästen och kablar.

SortimentTV-marknaden ändras snabbt nu för tiden med ny teknik, nya format och nya sätt att titta på TV via tex streaming. Hembiobutiken har i flera år haft ett nära samarbete med de stora TV-tillverkarna och kan alltid visa det senaste där vi guidar er rätt genom TV-djungeln beroende på era behov. Från enklare vardagstittande, till den senaste 4K OLED-tekniken med fantastisk kontrast, svärta och kontrastomgivning för den kräsne filmentusiasten. Tveka inte att besöka eller kontakta oss i vår butik i Högsbo industriområde för mer information och rådgivning.Nya modellerNytt år innebär alltid nya modeller. De flesta modellerna hinner dyka upp under tidig vår och sommaren, lagom till många av sommarens sportevenemang. Det kan däremot inte alltid vara lätt att veta vad som skiljer modellerna åt, eller vad som är nytt och bättre jämfört med förra årets modell. Hembiobutiken har ett brett sortiment och har möjlighet att kunna visa ett gäng olika TV-apparater på plats i butiken som man även kan jämföra med en och samma bildkälla.Installation och kalibreringFör att hela köpet ska bli en bekväm resa har vi möjligheten att installera er nyinköpta TV. Vi samarbetar med installationsfirman Digital Hemservice som kan erbjuda en snygg och smidig installation på plats med kabeldragning och genomgång av den nya TVn.
Skulle man även vilja ha sin nya TV kalibrerad kan vår ISF-certifierade kollega Johannes erbjuda detta på plats hemma hos er (Göteborgs-området). En korrekt kalibrerad TV säkerställer att du ser bilden precis så som det var tänkt i hela ledet från regissörens vision in i ditt bio eller vardagsrum. För mer info och priser, läs mer här.KringutrustningInget är mer irriterande att få komma hem med sin nyinköpta pryl och inse att man glömde köpa till rätt kabel, fäste eller övrig utrustning. Oavsett om det gäller en HDMI-kabel, slimmat väggfäste, TV-abonnemang med kanalpaket, eller en matchande Bluray/soundbar har vi rätt utrustning för dig. Låt dig bli inspirerad av våra bild-och ljudlösningar på plats i butiken och se till så du har rätt kablar. Även om du köpte en fin kabel för 8 år sen är det inte säkert att den håller rätt standard för dagens material. Fråga oss så hjälper vi dig!