Din kundvagn är tom

 

Hifiman HE400i - hörlurar att förälska sig i!

bild till Hifiman HE400i - hörlurar att förälska sig i!

Vi gillar de, kritikerna gillar de, och våra kunder älskar de. Man kan lätt tro att Hifiman HE400i är en hörlur i 10.000 kr-klubben när man lyssnar på de. Den öppna och stora ljudbilden blandat med dynamiskt mellanregister, kristallklara toppar, och naturlig basåtergivning känns genuint och får en att snabbt återupptäcka sin favoritmusik.

OBS 400i har nu ersatts av Hifiman SundaraTestvinnareLjud och Bild, Augusti 2016
Hifiman HE-400i är ett par fantastiska hörlurar. Tack vare magnetostatiska element återger de musiken fjäderlätt, samtidigt som de får mer fyllighet i undertonerna.
Klangen från inspelningsrummet breder ut sig runt musiken och vad man än sätter på så låter det förförande och snyggt. Hörlurarna balanserar dynamik och värme på ett utsökt sätt, det finns gott om luft runt tonerna och det låter aldrig vasst. HE-400i behöver en bra förstärkare, men jösses vad de är värda det!


Planar MagneticHemligheten bakom hörlurarnas prestanda ligger i deras Planar Magnetic-element, även kallade "magnetostatiska" element. Principen är samma som i ett standard dynamiskt hörlurselement, men istället för en rörlig talspole används en extremt tunn "film" som drivs av magnetfältet och skapar elementets rörelser. Tekniken bidrar till att man får en fantastisk ljudkvalitet i hela registret samtidigt som ljudbilden blir enormt stor. Nackdelen är att hörlurarna blir större och kräver mer effekt från tex en hörlursförstärkare, detta är med andra ord inget som används för mobilt bruk utan mer i hemmiljö.


Rekommenderade tillbehör