Din kundvagn är tom

Home Cinema Modules - Exklusiva biofotöljer / recliners

bild till Home Cinema Modules - Exklusiva biofotöljer / recliners

Ett dedikerat biorum är ren och skär njutning för hembioentusiaster. Bilden och ljudet bidrar till en helt annan inlevelse i filmen tillsammans med det stora formatet. Däremot är det inte helt komplett utan matchande komfort med riktiga reclinerfåtöljer som är anpassade för just ditt rum. Home Cinema Modules är ett företag som specialiserar sig på hembiointeriör och har modulanpassade fåtöljer där man har flera alternativ när det gäller klädsel, färg, tillbehör och antal stolar i rak eller kurvad linje. Vi går igenom vad man ska tänka på och vilka alternativ som finns.Välj din serie
Roma Elite

Home Cinema Modules mest populära serie som är både mångsidig och vacker med en klassisk design. Förvaring i armstödet, mugghållare i rostfritt stål och den integrerade motorstyrningen fäller ut fotstödet via en liten switch på armstödets insida, samtidigt som ryggstödet åker ner för en bekväm och mysig filmkväll eller seriemaraton inpå småtimmarna.

Lemans

Upplev perfektion med Lemans. Smart utrymmessparande design som kan placeras nästan diktan mot vägg och bibehålla reclinerfunktionen. Lemans har ett mjukare formspråk som tar mindre plats och kan på det sättet även passa in i vardagsrum eller allrum utan att trumma på komforten. Förvaring i armstödet, mugghållare i rostfritt stål och den integrerade motorstyrningen fäller ut fotstödet via en liten switch på armstödets insida, samtidigt som ryggstödet åker ner för en bekväm och mysig filmkväll eller seriemaraton inpå småtimmarna.
Turbocharger

Turbocharger har ett rundare och lyxigare formspråk än Roma/Lemans med en stil hämtad från en klassisk schäs. Förvaring i armstödet, mugghållare i rostfritt stål och den integrerade motorstyrningen fäller ut fotstödet via en liten switch på armstödets insida, samtidigt som ryggstödet åker ner för en bekväm och mysig filmkväll eller seriemaraton inpå småtimmarna.
Hifi

Elegant, lyxig med en nutida stil ser Hifi till att lyfta varje lyssningsrum eller biorum till nästa nivå. Skäm bort dig själv och dina närmsta ordentligt. Mugghållare i rostfritt stål och den integrerade motorstyrningen fäller ut fotstödet via en liten switch på armstödets insida, samtidigt som ryggstödet åker ner för en bekväm och mysig filmkväll eller seriemaraton inpå småtimmarna.
Välj din konfiguration


Beroende på hur ditt rum ser ut och hur många platser som är tänkt att användas i biorummet finns en rad olika konfigurationer. Klassisk 2-eller 3-sits, 4-sits utan mellanrum i mitten, samt möjligheten att välja mellan en rak eller kurvad stolslinje. Vi hjälper er ta fram rätt lösning för just ert behov.Välj klädsel och färgLäder

Home Cinema Modules kommer med en uppsjö av alternativ när det gäller färg och klädsel. Tulsa II-serien är deras läderkollektion som är väldigt mjukt och behaglig för alla möjliga applikationer. Välj mellan 12 olika färger som går från den ljusaste Chalk till den mörkaste Jet Black.


Tyg

Home Cinema Modules tygmodeller finns i tre olika serier; Hush, Caprice och Echosuede varav den sista är i mocka. Samtliga serier görs i en rad olika och färgglada alternativ. För ett fullständigt sortiment av tygmodellerna rekommenderar vi att titta här på Home Cinema Modules hemsida.
Välj dina tillbehör


Home Cinema Modules kan kompletteras med matchande tillbehör som passar dina behov. Viktigt att tänka på är att ange vilka tillbehör man behöver i samband med beställningen.

LED-belysning
Förstärk biokänslan med LED-belysning i fåtöljens nederkant. Det finns även ett alternativ att få LED-belysning i mugghållaren om så önskas.

Läslampa
Justerbar läslampa för applikationer i vardagsrum eller allrum. För stunder när man vill bara ta det lugnt och läsa en bok i lugn och ro.

Tablet-hållare
Fäste för tablets (surfplattor) som iPad m.m. Praktiskt vid styrning över nätverk eller vill casta innehåll från surfplattan.

Trådlös bass-shaker
Ger en extra dimension i actionfilmen eller när man vill känna den djupa basen i livekonserten.

Grommets
Grommets är s.k "genomföringar", nödvändigt tillbehör som behövs för att fästa tablet-hållaren, svängbara bordet, glashållaren eller läslampan

Bord
Svängbart minibord som sitter i armstödet. Praktiskt för tangentbord, popcornskålen etc.

Glashållare
Ett glas rött till filmkvällen möjligtvis? Varför riskera spill eller att hunden välter glaset på golvet när du kan installera denna glashållare!

Batteripack
För dedikerade biorum eller andra rum där närmsta strömuttag är långt bort och man vill slippa dra en ful kabel genom hela rummet som man snubblar på. Göms under fåtöljen och kan kompletteras med en extra Y-kabel om man har flera sittplatser.Prisförslag

På grund av de varierande fraktkostnaderna beroende på serie, antal fåtöljer och var man bor i landet är det i dagsläget väldigt svårt att lägga upp hela sortimentet av Home Cinema Modules på vår sajt. Vi rekommenderar därför att kontakta oss via mail på [email protected] eller via telefon på 031-456000 (Frölunda) alternativt 08-6511770 (Sundbyberg). Det går självklart att få prisförslag eller offert om man kommer in till några av våra två butiker.

Nedan kan ni se ett prisexempel: