Din kundvagn är tom

My Dlink Home

bild till My Dlink Home

Mydlinkhome är D-links Smarta Hem system, få avancerad automatik samt övervakning. Lätt att installera och du hittar rökdetektorer, rörelsedetektorer, övervakningskameror, sirener mm i systemet.

Gör ditt hem smartare med mydlink Home systemet.

mydlink Home ger dig massor av möjligheter att automatisera händelser, som att tända en lampa, sätta på musiken, låta en siren ljuda baserat på tidsstyrning, eller någon form av trigger som kan komma från en rörelsesensor, vattensensor eller till exempel brandvarnare. Aldrig har det varit lättare att komma igång med det smarta hemmet.

Kontrollera på distans!
Med appen, kommer du åt ditt system, vart du än är. Har du anslutna övervakningskameror så är det bara att logga in och se så allt är under kontroll. Vill du tända en lampa, enkelt gjort med en knapptryckning även om du är på andra sidan jordklotet.

Prisvärd lösning!
Systemet baseras på Gör Det Själv principen, vilket ger att installationskostnaden är 0 kr! samt D-link debiterar Ingen månadsavgift för att använda systemet. Allt du investerar är då produktkostnaden för att komma igång med det smarta hemmet. Tillsammans med oss kan du skräddarsy en lösning och få ett totalpris på systemet. Maila önskad funktion och tänkta produkter till [email protected] så återkommer vi.

Vad är mydlink Home?

Tack vare snabb utveckling kring trådlöst nätverk vilket gett en ökad funktion och stabilitet så kommer nu flera hemautomatiseringssystem ut på marknaden. Ett av dessa är mydlink Home systemet, vilket är ett system där man fullt ut arbetar med D-links produkter som är anpassade just för mydlink Home. OBS. Det finns mydlink Lite, vilket INTE är kompatibelt, så förväxla inte dessa system. I mydlink Home så hittar man olika typer av produkter.Controller / hub


För att mydlink Home systemet ska kunna prata med sensorer och andra D-link produkter som baseras på Z-wave teknik så behövs en Controller eller som de kallar det, Connected Home Hub, till systemet. (ex. DCH-G020). Den blir hjärtat i systemet och gör att man har offline stöd vilket kan trigga sirener även om internetuppkopplingen är nere. Hubben kopplas till din nätverksrouter, så att den komme åt nätverk/internet.
Sensorer / detektorer


Sensorer och detektorer kan ge input till systemet, som sedan kan användas till att skapa event och aktioner. Exempel på sensorer är rörelsesensor (kan även vara integrerat i övervakningskameror), vattensensor, temperatursensor, rökdetektor, och dörr och fönster-sensorer. Sensorn skickar information till systemet vilket gör att automatiska händelser kan programmeras eller informationen kan hämtas i appen. Låt sirenen ljuda när någon öppnar fönstret (fönstersensor) under natten och du får en push notis, men låt ingen händelse ske mellan kl 17 och 24 och du är hemma. Med sensorer i systemet är det fantasin som sätter gränserna. För att sensorer ska fungera krävs Connected Home Hub, enligt informationen ovan.

Aktörer, sirener och styrbara elkontakter


För att något fysiskt ska hända i ditt smarta hem så krävs aktörer i systemet. En Siren, kan triggas, en smart plug (smart vägguttag) kan slås av eller på, eller musik kan börja spelas via DCH-M225 Music Everywhere. Låt kaffekokaren slå på eller slås av vid viss tid tack vare inkoppling till en smart plug, eller låt musiken och belysningen slås på när du triggar övervakningskameran vid din entredörr mellan kl 16 och 18. Naturligtvis kan du även manuellt kontrollera dessa via Appen.

Kraftfull övervakning


Tack vare det breda utbudet av d-link övervakningskameror så kan du övervaka varje yta på rätt sätt. Tänk på att inte övervaka allmänna platser utan håll dig till ditt hem för att följa lagen. Vi har kameror med hög upplösning, eller vidvinkelobjektiv, vi har kameror som kan panorera och tilta och därmed kan styras för att se det du vill fokusera på. Kamerorna baseras på trådlöst nätverk så de är lätta att placera runt om i ditt hem. De har även dubbel funktion genom att de kan agera som rörelsesensorer och vissa har mikrofon inbyggd som kan användas i systemet. Med IR-dioder kan vissa även se i mörkret (svart vitt) vilket gör nattlig övervakning möjlig. Vill du till exempel hålla koll på en släkting så be systemet kontakta dig ifall det inte registrerat en rörelse under en viss tidsperiod.

Tänk på att de ska vara kompatibla med mydlink Home systemet. Så be oss hjälpa dig designa ditt system.

Paket och funktion


För att du ska bli nöjd, så be oss hjälpa dig designa ditt system. Vi vet vilka nätverksrouters som fungerar bäst till systemet och kan se till så du köper rätt antal produkter för ditt behov. Nedan följer vårt utbud med D-link Home produkter.