Din kundvagn är tom

Triangle Esprit Antal EZ - den franska juvelen

bild till Triangle Esprit Antal EZ - den franska juvelen

Triangle Esprit Antal EZ är den största modellen i Esprit-serien. En 1.1 meter hög trevägshögtalare som integrerar Triangles senaste innovationer. Byggda i ett stadigt och elegant kabinett med bottenplatta i glas, Triangles berömda hornladdade diskant, ett nytt mellanregister med cellulosa-kon, och dubbla 6.5 tums basar i glasfiber bidrar helheten till en musikalisk åktur som kommer få dig att dra på smilbanden.högtalarna svarar blixtsnabbt på minsta lilla anslag och dynamikskiftning i musiken. Ja det mesta annat låter sömnigt och ofokuserat jämfört med Triangles taktfasta och klara träffsäkerhet! - Hifi&Musik Mars 2018


Triangle stod utan tvivel för testets mest medryckande ljud. Mer än de övriga var det också den högtalare som verkade helt obekymrad över höga ljudtryck, dessutom alldeles oavsett förstärkarval. - Hifi&Musik Mars 2018


Bytet av högtalare var helt klockrent, dom spelar stort och närvarokänslan är enorm. Det är bra tryck i ljudet och att ev. komplettera med en sub för film känns inte nödvändigt. Efter att ha spelat i princip allt som finns hemma, musik, spel och film är jag helt hänförd över resultatet. - Kundomdöme, bytt från RF-7II till Antal EZ


Modern och stilren design


Fin botten


Esprit-serien är konstruerad att passa in i den moderna interiören. Raka linjer och rena ytor med en rejäl och stadig bottenplatta i glas och fyra spetsiga koner nedåt som ger ett lyxigt intryck.

Visa upp din front


Den rena frontbaffeln utan några synliga skruvhål och modell-loggan gör att högtalarna är vackra att titta på även utan galler.
Föredrar man att skydda högtalarna ingår ett par magnetiska tyggaller som täcker hela framsidan.
Välj din färg!


Klassisk högblank svart eller vit pianolack med 7 lager färg gör att högtalarna smälter in i de flesta hemmen. För de som vill inreda i lite mattare färger finns en ursnygg valnötsfanér, eller den senaste mattsvarta ask-strukturen.

Element att älska
Diskant TZ2550

Hornladdad titandiskant med fast fasplugg som bidrar till mjuka toppar och en hög verkningsgrad.

6.5" mellanregister i cellulosa

Högtalarens viktigaste element enligt Triangle spelar i synenergi med diskanten och bidrar till den stora och öppna ljudbilden. Tillverkat i ett nytt vitt naturfiber-material som kallas cellulosa.

Dubbla 6.5" basar i glasfiber

Innovationen bakom de dubbla basarna ligger i kombinationen att använda både textil och fiberglasmaterial. Här finns även nya korgar som effektivt reducerar värmen som kan uppstå av spolen.
204810
214820
Kundintryck


Ja vad ska man säga?
Gick från ett par Canton GLE 496 till dessa och jag kunde inte ha vart mer nöjd än jag är.
De låter helt underbart. Stort öppet ljud med en otrolig detaljrikedom.
Jag hör så mycket mer detaljer nu i både film och musik.
Mina är långt ifrån inspelade men låter redan nu fantastiskt. 10/10 poäng från mig.


Jag hade tidigare ett par Klipsch RF-7 II ståendes hemma. Pga storlek och utebliven möjlighet att placera dessa på ett vettigt sätt valde jag motvilligt att göra mig av med dom och se mig omkring efter ett alternativ.

Efter att i butik ha lyssnat på lite olika högtalare fick jag lyssnat på Antalhögtalarna och tyckte att dessa lät riktigt bra varpå jag kände att någon direkt ersättare för Rf-7:orna kommer det antagligen inte bli men dom kändes såpass bra att jag klippte till.

Väl hemma och allt inkopplat satte jag mig i soffan och körde igång dom och vad ska man säga, tidigare magknip över att ha sålt Rf-7:orna och den skepsis jag kände över en mindre högtalare var borta.
Bytet av högtalare var helt klockrent, dom spelar stort och närvarokänslan är enorm. Det är bra tryck i ljudet och att ev. komplettera med en sub för film känns inte nödvändigt.

Efter att ha spelat i princip allt som finns hemma, musik, spel och film är jag helt hänförd över resultatet.
Jag driver dom med en Marantz SR 7005.