Din kundvagn är tom

Hembio-Klubben

bild till Hembio-Klubben

Hembioklubben är vår exklusiva klubb för alla som delar vår passion för ljud och bild - eller som bara vill handla till extra bra priser! Som medlem får du tillgång till våra klubbpriser, får förtur till evenemang som hembiodagar och lanseringsevent och får vårt medlemsbrev med specialerbjudanden och tips.
Alla som handlar på vår sida blir automatiskt medlem men du kan också gå med utan att handla något. Det är givetvis gratis och ger dig tillgång till alla fördelar.

Du kan enkelt bli medlem genom att skapa en inloggning. Tryck här för att bli medlem i hembio-klubben.

Nypoppat och Flash


Nypoppat är vårt månatliga medlemsbrev. Där tipsar vi och berättar om nya häftiga produkter i vårt sortiment, specialerbjudanden till våra medlemmar och de senaste kampanjerna.
Nyhetsbrevet Flash skickar vi ut när vi har något extra häftigt att berätta om. Som exempelvis när vi ensamma kunnat visa upp de första 4K-projektorerna, OLED TV-apparaterna i Sverige långt före alla andra. Det kan också skickas ut för att informera om tillfälliga specialerbjudanden. Du kan enkelt avanmäla dig om du inte vill få fler brev. Tryck här för att anmäla dig till vårt medlemsbrev för Hembioklubben.