Din kundvagn är tom

Projektormässa 2019


Årets första projektormässa bjuder på exklusiva nyheter och går av stapeln mellan tisdag den 19e och fredag den 22e mars. Mässan är gratis och ingen föranmälan behövs. Varmt välkommen!

Öppettider

Västra Frölunda
EA Rosengrensgata 19, 421 31 Västra Frölunda
Tisdag : kl 10 - 20, onsdag till fredag 10 - 18

Sundbyberg
Nybergs Torg 6, 172 31 Sundbyberg
Tisdag - onsdag : kl 10 - 18, torsdag 10 - 20, fredag 10 - 18Exklusiv premiärvisning

Många har väntat på att få uppleva den nya 8K e-shift projektorn från JVC. Nu kan vi som första butik visa upp ett äkta produktionsexemplar av NX9. Vi visar projektorn under en begränsad tid, med bokade visningar. Visningen sker under tisdag i Västra Frölunda och under fredag i Sundbyberg.

JVC DLA-NX9 visas enbart under tisdag den 19e mars i Frölunda-butiken kl 16 - 20, denna projektor skeppas sedan till vår Sundbybergsbutik där den visas under fredag 22e mars kl 16 - 20. Fyll gärna i formuläret här nedan och ange vilken butik ni vill besöka. Du kan även kontakta oss på [email protected] / 031 456 000 / 08 651 1770 för att säkra dig en plats under visningen. Under den tid som NX9 inte visas så demonstreras istället Sony VPL-VW760 i Frölunda och VPL-VW870 i Sundbyberg.Projektorer i överflöd

Under mässan som öppnar på tisdag kl 10 och pågår till och med fredag så visar vi upp utvalda projektorer, tillverkade för att leverera en bra bildupplevelse till ditt hem. Jämför modeller i vår shoot-out del eller upplev våra biosalonger med referensprojektorer där vi visar hur bra det kan bli i ett dedikerat biorum. Vi har projektorer för både ljusa vardagsrum, gaming- eller ljuskontrollerade biorum.
Kringutrustningen gör mer än du tror

Vi hjälper dig även med valet av kringutrustning med allt från referens Ultra HD-spelarna från Pioneer och Panasonic, som slår Oppo på fingrarna, till vilken filmduk som du ska välja till din projektor. Allt är uppdukat i våra butiker för hjälpa dig ta rätt investeringsbeslut. Dessutom till fina mässpriser under kampanjperioden.

Erbjudanden under mässan

Här presenteras utvalda mässerbjudanden med start tisdagen den 19e mars. Som vanligt är de flesta medlemspriser, så logga in under Min Butik, för att komma åt de rabatterade priserna.