Sonos Omslutande paket Ultimate med Arc
- Trådlöst och omslutande hembiosystem
- Sonos ARC soundbar med Dolby Atmos
- Trådlösa subwoofern Sonos Sub
- Välljudande Era 300 som surround
- Redo för röststyrning, Apple AirPlay 2
- HDMI eARC, stöd för högupplöst ljud från TV
- Lättåtkomliga kapacitiva touchkontroller
- Anpassat ljud med Trueplay™-teknologi
- Enkelt att installera och använda

Sonos Ultimat omslutande paket med Arc är Sonos största och mest kraftfulla surroundsystem med stöd för Dolby Atmos. Soundbaren Arc levererar ett stort och omslutande ljud och för de lägsta frekvenserna ser Sonos Sub till att både film och musik både känns och hörs. De trådlösa Era 300 som surroundhögtalare ser till att hela rummet omsluts av ljud. Titta på film, serier, spela spel eller lyssna på musik och njut av ett stort och kraftfullt bioljud nästan utan en tråd (strömkablar behövs såklart).
[underrubrik]Kraftfullt och helt trådlöst surroundljud[/underrubrik]Närma dig allt du lyssnar på ännu mer och låt Dolby Atmos-innehåll återskapa sitt ursprungliga ljud på ett exakt sätt. Sid- och höjdkanalerna i Arc och Era 300 samverkar för att skapa en omslutande ljudbild med kristallklar sång och dynamisk stereoseparation, medan Sub (gen 3) förbättrar tydligheten i de höga tonerna och ger en kraftfull bas som vibrerar genom bröstet. Installationen är snabb och enkel med hjälp av Sonos-appen, och med Trueplay kan du finjustera ljudet på bara några minuter. Du kan strömma musik, radio, poddar och ljudböcker från alla dina favorittjänster. Styr systemet smidigt med Sonos-appen, TV-fjärrkontrollen, Apple AirPlay 2 och röststyrning.[underrubrik]Soundbaren Arc med Dolby Atmos[/underrubrik]Upplev serier, filmer och spel med det detaljrika och omslutande ljudet från Dolby Atmos*. Arcs högtalarelement är riktade uppåt för att skapa en flerdimensionell ljudbild som rör sig runt dig och återger varje viskande replik och explosion med dramatisk klarhet, detaljrikedom och djup. * Kräver tv med stöd för Atmos och Atmos-kodat innehåll.

[produktbild]369755-sonos-forstklassigt-omslutande-paket-med-arc-148[/produktbild]
[underrubrik]Kraftfullt basljud med Sonos Sub[/underrubrik]Sonos Sub (gen 3) är en trådlös subwoofer som levererar en djup och fyllig bas. Anslut den till ditt Sonos-system för att uppleva hemmabio och musik med mer omslutande ljud – och styr allt med den smidiga Sonos S2-appen.

Sub (Gen 3) har samma ikoniska design och mäktiga bas som sin föregångare men med uppdaterat innehåll, som större minne och ökad processorkraft för ännu bättre prestanda.

[produktbild]369756-sonos-forstklassigt-omslutande-paket-med-arc-197[/produktbild]
[underrubrik]Era 300 som surround[/underrubrik]Sonos Era 300 innehåller inte mindre än hela sex stycken högtalarelement som placerats på fronten, sidorna och ovanpå för att ge en så stor och omvälvande upplevelse som möjligt. Högtalaren stödjer musikformatet Dolby Atmos Music såväl som bioformatet Dolby Atmos för att leverera en så stor upplevelse som möjligt i ditt hem, oavsett om du njuter av musik eller kollar på den senaste actionrullen.

[produktbild]369765-sonos-ultimat-omslutande-paket-med-arc-501[/produktbild]

[underrubrik]Följande produkter ingår i paketet:[/underrubrik]1 st Sonos Arc Dolby Atmos soundbar
1 st Sonos SUB (gen 3)
2 st Sonos Era 300


 
Modeller
Vitt 29.246:-
Svart 29.246:-


Typ:
Atmos-paket

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
26.7 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-08-15